What Happens to the hope at the end of the evening

11:19 7/4/2014 - Πηγή: Mixtape

Το ιδιοφυές βρετανικό χιούμορ, στα καλύτερά του.

Τον Tim Crouch τον ξέρετε από τις παραστάσεις I, Malvolio, An Oak Tree, Το Χέρι (που παίχτηκε στην Αθήνα όχι μόνο από τον ίδιο αλλά και από τη Θεοδώρα Τζήμου, την ίδια χρονιά, στο Θέατρο του Νέου Κόσμου) και τον Συγγραφέα. Τον Andy Smith δεν τον έχετε

δει ξανά αλλά είναι πολλά χρόνια συνεργάτης του αγαπημένου του κοινού της Αθήνας, Tim, και ανεβαίνει αυτή τη φορά μαζί του στη σκηνή για να μας εξηγήσουν τι στο καλό συμβαίνει στην ελπίδα στο τέλος του απογεύματος.

Με το βρετανικό ιδιοφυές και φλεγματικό χιούμορ του, την ανατρεπτική ματιά και με διθυραμβικές κριτικές από την παρουσίαση αυτού του πιο πρόσφατου έργου του(ς) στα φεστιβάλ Almeida του Λονδίνου και Forest Fringe του Εδιμβούργου, ο Tim Crouch, έρχεται και εμείς τον περιμένουμε με προσμονή μια που δεν μπορούμε να απαρνηθούμε τη συγκίνηση αλλά και την ευθυμία που μας προξενούν τα έργα του.

Η παράσταση ανήκει στον κύκλο μετακλήσεων στο πλαίσιο της συνεργασίας του Βρετανικού Συμβουλίου και του BIOS.

Μια σειρά από αντιθέσεις συνθέτει αυτή την περίεργη συνάντηση μεταξύ παλιών φίλων, μπερδεύοντας την πραγματικότητα με το θέατρο με πολύ χιούμορ και απαράμιλλη σοβαρότητα. H απουσία και η παρουσία, η συνύπαρξη στη σκηνή και στη ζωή, το επιτηδευμένο και το αληθινό. Το What happens to the hope at the end of the world αποτελεί ένα ακόμη εξαιρετικό δείγμα γραφής του ανήσυχου Tim Crouch και ένα αισιόδοξο μήνυμα για το πώς το θέατρο μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκεφτόμαστε.

Κείμενο –Ερμηνεία: Tim Crouch & Andy Smith
Σκηνοθεσία: Karl James

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων

Παρασκευή 11 – Κυριακή 13 Απριλίου 2014, 9 μ.μ.

Τιμές Εισιτηρίων

15 & 12 ευρώ (φοιτητικό)

BIOS Main
Πειραιώς 84
Τηλ: 210 3425335
www.bios.gr

www.timcrouchtheatre.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα