The Master του Paul Thomas Anderson – Πρώτο full trailer

12:09 20/7/2012 - Πηγή: Mixtape

Tο The Master είναι η επόμενη πολυαναμενόμενη δουλειά ενός από τους σημαντικότερους Αμερικανούς σκηνοθέτες της γενιάς μας, του Paul Thomas Anderson, βγαίνει στις αίθουσες των Η.Π.Α. στις 20 Οκτωβρίου, πέντε χρόνια μετά το οσκαρικό There Will Be Blood. Φυσικά αναμένεται και αυτό να μπει στα φαβορί για τα βραβεία Όσκαρ

και όχι μόνο. Στο The Master ο σκηνοθέτης συνεργάζεται εκ νέου μετά το Θα Χυθεί Αίμα με τον Jonny Greenwood στη μουσική επένδυση, όπως έχουμε ξαναπεί.

Πρωταγωνιστεί ο Philip Seymour Hoffman, στο ρόλο ενός θρησκευτικού ηγέτη του Lancaster Dodd, ρόλος με πολλές συνάφειες με τον ιδρυτή της Σαϊεντολογίας L. Ron Hubbard που έχει γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Όσο όμως περιμένουμε να δούμε τον χαμαιλέοντα Hoffman σε έναν ακόμα απαιτητικό ρόλο άλλο τόσο ανυπομονούμε για της επιστροφή του Joaquin Phoenix (μετά το ψευδο-ντοκιμαντέρ του 2010 I’m Still Here για την απόσυρσή του από την ηθοποιία και την απόφαση να κάνει καριέρα στη ραπ) στο ρόλο του δεξιού χεριού του Dodd, Freddie Sutton, που αναρωτιέται, όσο εξαπλώνεται η νέα θρησκεία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, τι είναι τελικά αυτό που βοήθησε να δημιουργηθεί.

Οι δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνονται από εξίσου αξιόλογο καστ όπως η σταθερά καλή Amy Adams στο ρόλο της συζύγου του Todd και ο Jesse Plemons στο ρόλο του γιού του. Το πρώτο αυτό κανονικό trailer μετά τα teasers που είχαν κυκλοφορήσει μας δίνει τα πρώτα στοιχεία για την πλοκή και φαίνεται ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση για πρώτη φορά και στο χαρακτήρα που υποδύεται ο Phoenix.

Keywords
Τυχαία Θέματα