Νέο άλμπουμ από τον Flying Lotus

21:08 18/7/2012 - Πηγή: Mixtape

Επιτέλους ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για το επερχόμενο νέο άλμπουμ του καλιφορνέζου παραγωγού Flying Lotus (aka Steve Ellison), δύο περίπου χρόνια μετά το αριστουργηματικό Cosmogramma. Συμφωνα με την ανακοίνωση της Warp, το άλμπουμ θα τιτλοφορείται Until The Quiet Comes και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Οκτώβρη.

Όπως μπορείτε να δείτε και από το tracklist συμμετέχουν και αρκετοί εξαιρετοι καλλιτεχνες και πάλι όπως ο Thom Yorke, η Erykah Badu, η Laura

Darlington, κλπ ενώ η φημολογία περί συμμετοχής και του καναδού r’n'b βοκαλίστα Abel Tesfaye (The Weeknd) που εντάθηκε λόγω της πρόσφατης κοινής εμφάνισης τους στο Λονδίνο (βλ. και το σύντομο βίντεο παρακάτω) δεν επιβεβαιώνεται εντέλει.

Φαντάζομαι πως κάποιο πρώτο δείγμα ή/και video δεν θα αργήσει να εμφανιστεί ωστε να μας αυξήσει ακόμα περισσότερο την προσμονή ενώ μακάρι να εδέησει κάποιος εγχώριος διοργανωτής να τον φέρει και στα μέρη μας στην επόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία για να έχουμε μια καλή επανάληψη εκείνης της πολύ ωραίας βραδιάς πριν μερικά χρόνια στο Bios.

Until The Quiet Comes Tracklist
1. All In
2. Getting There feat. Niki Randa
3. Until the Colours Come
4. Heave(n)
5. Tiny Tortures
6. All the Secrets
7. Sultan’s Request
8. Putty Boy Strut
9. See Thru to U feat. Erykah Badu
10. Until the Quiet Comes
11. DMT Song feat. Thundercat
12. The Nightcaller
13. Only if You Wanna
14. Electric Candyman feat. Thom Yorke
15. Hunger feat. Niki Randa
16. Phantasm feat. Laura Darlington
17. me Yesterday//Corded
18. Dream to Me

Flying Lotus & The Weeknd – Live @ XOYO, London, UK

Keywords
Τυχαία Θέματα