The Comics Roast #9 Εβδομάδα 15/12/2011

11:16 2/1/2012 - Πηγή: Mixtape

“Rotating cast από την αφρόκρεμα των Ελλήνων geek bloggers, όλοι οι τίτλοι comics των περασμένων εβδομαδών στο τραπέζι, και όποιος αντέξει. Μπουναμάς για τις γιορτές!


TONIGHT’S CAST – η φάτνη του #comicsroast

@manolis – ο Χριστός - gkoultouroblog
@dimitrisdx – ο Ιωσήφ - the original DimitrisDX
@mitsaso - η Παναγιά
@Hell_b0y – ο Ηρώδης - Hell is a Land

Without Comic Books
@amatyultar - o Μάγος - amatynews
@georgethebeast – το πρόβατο - βαρεμένα ημερολόγια

Σταθεροί στο ραντεβού μας (κάπως), είπαμε αυτή τη γιορτινή εβδομάδα να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό. Πλέον τα 3-4-όσα κύρια reviews μας θα βγαίνουν αυτόνομα όπως γράφωνται και η στήλη θα έχει τις υπόλοιπες αναλυτικές και σύντομες κριτικές comics της εβδομάδας.

Τους τίτλους αυτής της στήλης μπορείτε να τους βρείτε στα ελληνικά καταστήματα comics (Jemma Καλλιθέα-Πειραιά, Solaris, Tilt και Relax Your Soul Comics στο κέντρο, Comicsworld στον Κορυδαλλό, Dojo στο Μαρούσι, Star στην Αγία Παρασκευή, Metropolis και Comics Cave στην Θεσσαλονίκη) αλλά και να τους αγοράσετε και διαβάσετε online στους υπολογιστές, τα iphone και τα ipad σας μέσα από τον επίσημο διανομέα digital comics ‘Comixology’.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ:

ο Archangel ζει “μια υπέροχη ζωή” σε Fast Forward μέσα στο μυαλό του όπως αφήνει την τελευταία του ανάσα στο UNCANNY X-FORCE #18 (7,3/10)o Ray είναι ο πιο γυμνός καινούριος υπερήρωας της DC στο THE RAY #1 (6,3/10)o Cable επιστρέφει και φέρνει πίσω όλα όσα μισούμε από τα 90s στο AVENGERS X-SANCTION #1 (2/10)

ο Carnage επιστρέφει και φέρνει πίσω του όσα ΑΓΑΠΑΜΕ από τα 90s στο CARNAGE U.S.A. #1 (5,8/10)

ο Rob Liefeld επιστρέφει (τρίτο κακό) και υπόσχεται να διορθώσει όλα τα κακά και άδικα που έκανε στα 90s, στο EXTREME 2012 PREVIEW BOOK

ένας γκέι έφηβος υπερήρωας βγαίνει από την ντουλάπα στο συναισθηματικά φορτισμένο AVENGERS ACADEMY #23 (7,8/10)

ενώ στην υπόλοιπη εβδομάδα:BATWOMAN #4@manolis: η sidekick της Batwoman γαμιέται στο ξύλο από τον Frankenstein (;) ενώ η ίδια η Batwoman απλά γαμιέται με την καινούρια μπατσίνα γκόμενα της στο πιο awkward παράλληλο narration EVER. Εύγε στην Chase για το ruthless manipulation που κάνει εδώ για να ανακαλύψει την ταυτότητα των vigilante πρωταγωνιστριών μας. Ο τίτλος πιάνει επιτέλους ρυθμό και ενδιαφέρον σεναριακά πέρα από το κλασσικό ΥΠΕΡΟΧΟ artwork. 9/10
@Hell_b0y: Πόσο γουστάρω την Chase! Πρέπει να είμαι fan της από τότε που διάβασα την guest εμφάνισή της στο Batman. Και πόσο το’βλεπα να’ρχεται αλλά δεν περίμενα ξεκοίλιασμα στην αποτυχημένη απόπειρα της ξαδέρφης να πιάσει τους κακούς. Συγγνώμη, αλλά ακόμη και καλό να μην είναι το τεύχος δεν μου πάει η καρδιά να βάλω κάτω από 10/10.
@dimitrisdx: Το artwork κάθε μήνα εφευρίσκει νέους τρόπους να σε αφήνει μαλάκα και η ιστορία αποκτά επιτέλους ρυθμό. Υπάρχει αμφιβολία ακόμα ότι αυτός ο τίτλος δεν είναι σταθερά στους καλύτερους του μήνα; 9/10
@georgethebeast: εγω ακομα περιμενω την king size edition και
Keywords
Τυχαία Θέματα