Listen Up: The Noise Figures – “Out Of Your Mind”

Το ντουέτο των The Noise Figures το παρακολουθούμε από πέρσι, είτε ακούγοντας το πρώτο τους πολύ καλό EP “Turn Off The Lights” που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβρη του 2012, είτε στις ζωντανές τους εμφανίσεις - με ένα καλό παράδειγμα όταν άνοιξαν την συναυλία των Japandroids στο AN Club.

Πλέον ήρθε η ώρα για τον Γιώργο Νίκα (φωνή, τύμπανα) και τον Στάμο Μπάμπαρη (κιθάρα, φωνή) να κυκλοφορήσουν και το πρώτο τους ολοκληρωμένο album, με τίτλο το όνομα της μπάντας, μέσω της φιλόξενης Inner Ear.

Το

album, το οποίο θα περιλαμβάνει 10 τραγούδια, θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου σε CD και ψηφιακά, ενώ στις 18 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει και σε 12″ βινύλιο με δώρο το CD, και είναι ήδη διαθέσιμα για προπαραγγελία μέσω του website της Inner Ear. Οι δύο μουσικοί έχουν κάνει την παραγωγή, την ηχογράφηση και τη μίξη ολόκληρου του album παρέα με τους Gou και Sillyboy, ενώ το artwork επιμελήθηκε το Bob Studio και για την φωτογραφία του εξωφύλλου υπεύθυνος είναι ο Θοδωρής Μάρκου.

Μέχρι να έρθει η ώρα ακούσουμε το album, έχουμε ως πρόγευση το τραγούδι “Out Of Your Mind“, το οποίο ακούμε ήδη μέσω του soundcloud της Inner Ear.

Keywords
Τυχαία Θέματα