H Lady Gaga στην Αθήνα

12:16 31/3/2014 - Πηγή: Mixtape

Αυτό που κυκλοφορούσε σαν σχεδόν επιβεβαιωμένη φήμη εδώ και μέρες, ανακοινώθηκε πριν λίγο και επίσημα από τη διοργανώτρια εταιρία Λάβρυς: η Lady Gaga έρχεται στην Αθήνα για ένα live την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α., στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball.

Η

Lady Gaga έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, και για τις επιπλέον πληροφορίες που αφορούν την προπώληση και τη διοργάνωση, αντιγράφουμε από το δελτίο τύπου:

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00 π.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5 € και φτάνουν τα 82,5 €. Η τιμή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5 € ενώ θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων στα 115,5 € και Golden Standing στα 104,5 €.
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από και θα διατεθούν από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σημεία προπώλησης.

Σημείωση:

Τα μέλη του Littlemonsters.com (σ.σ. το fan club της Lady Gaga) θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων από τις 9 π.μ της Τρίτης 1 Απριλίου και μέχρι τις 3 μ.μ της Τετάρτης 2 Απριλίου. Κάθε μέλος θα μπορεί να αγοράσει μέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια.

Το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball διοργανώνεται από τη ΛΑΒΡΥΣ και είναι μια παραγωγή της Live Nation Global Touring.

Πληροφορίες:

www.lavris.gr
www.facebook.com/lavrisproductions
www.twitter.com/lavrisproductions

Keywords
Τυχαία Θέματα