Depp και Burton για πολλοστή φορά μαζί- Dark Shadows Trailer

11:58 19/3/2012 - Πηγή: Mixtape

Ο Johhny Depp έχει εξελιχθεί αρκετό καιρό τώρα στον ηθοποιό-φετίχ του Tim Burton αν και κατά την προσωπική μου άποψη η δυναμική αυτής της συνεργασίας έχει αρχίσει να φθίνει επικίνδυνα, αφού ο Depp παίζει παραλλαγές του ίδιου χαρακτήρα και ο Burton με τη σειρά του έχει αρχίζει να κουράζει με την έλειψη κάποιας ένεσης πρωτοτυπίας και φρεσκάδας στο προσωπικό του παραμυθο-γκόθικ σύμπαν.

Εν πάση περιπώσει

μια ακόμα σνεργασίας του είναι έτοιμη για έξοδο στους κινηματογράφους, το Dark Shadows, που θα κυκλοφορήσει στις Η.Π.Α. μέσα στο Μάιο και έχουμε το πρώτο ολοκληρωμένο trailer για να πάρουμε μια ιδέα για το φιλμ.

Η πλοκή του Dark Shadows έχει περίπου ως εξής:
Το 1752 ο Joshua και η Naomi Collins μαζί με το μικρό γιο του Barnabas φεύγουν από το Λίβερπουλ για να αρχίσουν μια νέα ζωή στις Η.Π.Α. και να δραπετεύσουν από μια κατάρα που κυνηγά την οικογένειά τους. Δύο δεκαετίες αργότερα και ο Barnabas (Johnny Depp) έχει όλη την πόλη του Collinsport, Maine στα πόδια του, όντας ένας πλούσιος και δυνατός playboy μέχρι που κάνει το μοιραίο λάθος να πληγώσει την Angelique Bouchard (Eva Green) μια μάγισσα που τον καταριέται και τον κάνει βαμπίρ. Δύο αιώνες μετά ο Barnabas βγαίνει από τον τάφο όπου είχε θαφτεί ζωντανός για να επιστρέψει στην έπαυλη του και τους απογόνους της οικογένειας που δεν είναι και στα καλύτερα της, εν έτει 1972…

Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη καλτ γκόθικ τηλεοπτική σειρά του ABC που γυρίστηκε στα 60s και τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν εξίσου ηχηρά ονόματα: Michelle Pfeiffer, Chloe Moretz, Helena Bonham Carter, Jackie Earle Haley, Jonny Lee Miller και Bella Heathcote.

Keywords
Τυχαία Θέματα