DemoCrates #1 : Μουσική Κοινωνία στο Bios

22:04 28/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Ένα πολύ ενδιαφέρον, πραγματικά συμμετοχικό event / διαδικασία επιλογής μουσικής πρόκειται να λάβει χώρα στο Bios αυτήν την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου υπό τον τίτλο DemoCrates #1 : Μουσική Κοινωνία.

H ιδέα πίσω από το πρώτο evenτ DEMOCRATES είναι απλή: παίρνεις ενα κομμάτι -σε οποιοδήποτε φορμάτ: mp3, cd, βινύλιο- είτε δικό σου (αν είσαι παραγωγός, remixer, κλπ, δεκτά κ mashups, unreleased, κλπ) ή απλά ενα αγαπημένο σου (αν είσαι απλά ακροατής) και πας

στο Bios (front) την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου μετά τις 20:00 και η ομάδα των παραγωγών που βρίσκεται πίσω από την διοργάνωση υποσχεται να δεχτεί και να αναπαράγει οτιδήποτε φέρει μαζί του το κοινό στο χώρο της εκδήλωσης.

Ο σκοπός πίσω από αυτό το event, σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοργανώτριας ομάδας παραγωγών (μπορείτε να επικοινωνησετε μαζί τους και μέσω e-mail: [email protected]), είναι να συγκροτήθεί μια την ομάδα ατόμων που θα αποτελεί την Κοινωνία της Μουσικής ‘DemoCrates’ και όσοι-ες παρευρεθούν θα είναι κατα βάση συνιδρυτές του ιδιαίτερου αυτού community.

Σαφώς η ιδέα είναι πάρα πολύ καλή και ως mixtape.gr αναμενουμε με πολύ ενδιαφέρον να δούμε την εξέλιξη της. Περισσότερα για το event μπορείτε να δείτε στο site του Bios ή στο Facebook event.

DemoCrates #1 : Μουσική Κοινωνία
Tετάρτη 29 Φεβρουαρίου, BIOS (Front).
Ώρα έναρξης: 20:00 (για υποβολή τραγουδιών, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα), η μουσική θα ξεκινήσει στις 21:00

Keywords
Τυχαία Θέματα