O Alan Ball λέει αντίο στα βαμπίρ του

18:55 28/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Ευτυχώς, βέβαια, δεν τα παίρνει μαζί του φεύγοντας και, έτσι, η λατρεμένη βαμπιροσειρά αν και χάνει τον «πατέρα» και (τηλεοπτικό) εμπνευστή της θα παραμείνει, κατά πάσα πιθανότητα, στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και του χρόνου.

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Alan Ball που πολύ αγαπήσαμε τόσο από την προηγούμενη σειρά του Six Feet Under όσο και από τους τρεις πρώτους κύκλους του True Blood -περί ου ο λόγος- δεν μας

στεναχώρησε και τόσο για να είμαστε ειλικρινείς. Και αυτό γιατί ο προηγούμενος κύκλος του True Blood ήταν μια απογοητευτική καρικατούρα την οποία παρακολουθήσαμε περισσότερο από συνήθεια (εντάξει, και λίγο εξαιτίας του άσβεστου πάθους μας για τον Alexander Skarsgård) και πολύ λιγότερο επειδή άξιζε, πραγματικά, τον κόπο και την προσοχή μας. Μένει να παρακολουθήσουμε, βεβαίως, και τον καινούργιο, για τον οποίο είναι υπεύθυνος ο ίδιος ο Alan Ball για να αποφασίσουμε προς τα που γέρνει η ζυγαριά.

Καθώς, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για την πέμπτη σειρά του True Blood και καμία ένδειξη δεν υπάρχει πως αυτή θα ακυρωθεί ο δημιουργός της, κατά πώς φαίνεται, είναι αυτός που δεν θα βρίσκεται μαζί μας στο Bon Temps, μετά το τέλος της. Τα βιβλία της Charlaine Harris στα οποία έχει βασιστεί η σειρά είναι, πάντως, σχεδόν ανεξάντλητα και φτάνουν και περισσεύουν για καμιά ντουζίνα κύκλους ακόμα. Ειδικά αν ο επόμενος σεναριογράφος αποφασίσει να ακολουθήσει λιγάκι την ιστορία της συγγραφέως αντί να κάνει του κεφαλιού του όπως ο Alan Ball μάλλον σε καλό θα της βγει (της σειράς) η αποχώρησή του.

Όλα αυτά, βέβαια, αν και εφόσον το True Blood ανανεωθεί και για 6η σεζόν γιατί, για την 5η, τα κουμάντα του τα έχει ήδη κάνει ο Alan Ball που παραμένει υπεύθυνος για τη σειρά. Ακόμα και τότε, όμως, θα διατηρήσει ενεργό ρόλο ως σύμβουλος σύμφωνα με τις δηλώσεις του καναλιού.

Όσο για τον ίδιο τον Alan Ball σε συνέντευξή του είπε «Το True Blood ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι highlight όχι μόνο της καριέρας μου αλλά και της ζωής μου εξαιτίας των εξαιρετικών παραγωγών και της ομάδας με την οποία είχα την τύχη να δουλέψω τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Ξέρω πως ακόμα και αν αποχωρήσω η σειρά θα εξακολουθήσει να ευδοκιμεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα