EJEKT Festival 2012 με Kasabian και Katzenjammer

16:00 28/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Με τον χειμώνα ημερολογιακά να τελειώνει, έφτασε η στιγμή να μάθουμε τις πρώτες πληροφορίες για το φετινό EJEKT Festival αλλά και τα πρώτα επιβεβαιωμένα ονόματα του line up.

Η φετινή διοργάνωση της Detox θα είναι μάλιστα διήμερη και θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Ιουνίου στον ίδιο εξαιρετικό χώρο με πέρσι, στην Πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου - με

μια επιφύλαξη στον τόπο διεξαγωγής αφού δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα.

Το πρώτο πραγματικό μεγάλο όνομα που ανακοινώθηκε και επίσημα είναι οι Kasabian- ένα από τα αναμφίβολα πολύ σημαντικά και πετυχημένα βρετανικά ονόματα των τελευταίων 10 χρόνων. Έχοντας κυκλοφορήσει 4 albums πλέον, από το κλασικό πια επώνυμο ντεμπούτο τους το 2004 έως το περσινό  ”Velociraptor!”, οι Kasabian θα εμφανιστούν στο Ejekt την στιγμή ακριβώς που θεωρούνται ένα από τα καλύτερα live acts της Μεγάλης Βρετανίας.

Το δεύτερο όνομα που ανακοινώθηκε είναι οι  Katzenjammer, και αποτελεί μία νέα πρόταση των διοργανωτών. Θα σας πούμε ψέματα αν σας πούμε αυτό το γυναικείο κουαρτέτο από την Νορβηγία, όμως τα διαπιστευτήρια που φέρνουν καθώς και οι πρώτες εντυπώσεις μας ίσως μας αποκαλύψουν την έκπληξη του φεστιβάλ. Folk pop με βαλκανικά στοιχεία από τα τέσσερα κορίτσια από την Νορβηγία με δύο albums στο ενεργητικό τους και live εμφανίσεις – σωστά πάρτυ.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2012 σύντομα από το mixtape.gr και φυσικά από το ejekt.gr, καθώς όπως καταλαβαίνετε αναμένουμε και τα υπόλοιπα ονόματα του διημέρου.

Προς το παρόν, προθέρμανση με ολόκληρη την συναυλία που έδωσαν οι Kasabian στην Ο2 Arena του Λονδίνου την Πρωτοχρονιά

Και μια γεύση από τις  Katzenjammer

Keywords
Τυχαία Θέματα