«Στα δύσκολα φαίνεται η πραγματική αγάπη»

10:29 24/2/2012 - Πηγή: Myself

«Η Κρίστη έχει μια πλευρά που δεν φαντάζεται κανείς. Κανένας δεν γεννιέται με φοβίες, άρα κάτι της έχει συμβεί στο παρελθόν και συμπεριφέρεται έτσι.» λέει για το ρόλο της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» η Άντα Λιβιτσάνου ενώ τονίζει και τη σημασία του Κίμωνα για την ηρωίδα της: «Έχουν πολύ καλή σχέση. Ο Κίμωνας, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, τη χαλαρώνει και την ηρεμεί, γιατί η ίδια παθαίνει πανικό και δεν είναι καλή στο να κοντρολάρει τα συναισθήματά της.». Αναφερόμενη στο άγχος του επαγγέλματός της η ηθοποιός σχολιάζει: «Προσωπικά, δεν αγχώνομαι καθόλου. Δεν ήμουν πάντα έτσι. Το έχω δουλέψει και

προσπαθώ να βοηθάω και τους άλλους όταν αγχώνονται. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το πόσο control freaks είμαστε όλοι – και όλοι είμαστε, αλλά δεν μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο στα πάντα.» 

Κάθε άνθρωπος έχει τα όνειρά του και ορισμένα αυτά δεν πραγματοποιούνται. Η Άντα Λιβιτσάνου στη συνέντευξή της μιλάει για αυτή την κατηγορία ονείρων: «Δεν είμαι απαισιόδοξος άνθρωπος. Τα όνειρα δεν μπορεί να σου τα κλέψει κανείς και είναι στο χέρι σου το αν θα τα υλοποιήσεις. Εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, και όσο πιο νωρίς το πάρουμε χαμπάρι τόσο καλύτερα θα ελέγχουμε τον τρόπο που ζούμε.»

Τέλος η ηθοποιός αναφέρεται στην αξία της συντροφικότητας λέγοντας: «Ένας σύντροφος κάνει πιο εύκολη την όποια δύσκολη κατάσταση. Αυτή είναι, εξάλλου, και η έννοια της συντροφικότητας. Στα δύσκολα φαίνεται η πραγματική αγάπη, η θέληση και η συντροφικότητα.»

 

Άντα ΛιβιτσάνουΚλεμμένα Όνειραδηλώσεις διασήμωνΗ Άντα Λιβιτσάνου υποδύεται την Κρίστη στη σειρά «Κλεμμένα όνειρα» και μιλάει για το ρόλο της αλλά και για τα όνειρά της.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!Weeklynono
Keywords
Αναζητήσεις
η πραγματικη αγαπη φαινεται στα δυσκολα
Τυχαία Θέματα