«Έμαθα να είμαι ντόμπρος, ξηγημένος και στρέιτ»

00:29 24/2/2012 - Πηγή: Myself

Τον γνωρίσαμε το 2004 μέσα από ένα διαφημιστικό για το Euro στο οποίο ήταν βαμμένος. Η επιτυχία της διαφήμισης τον έφερε καλεσμένο σε διάφορες εκπομπές και το 2008 ήρθε η πρόταση να συμμετάσχει στο «Μες την καλή χαρά». Από τότε ο Σάββας Πούμπουρας έχει μία συνεχή παρουσία στην ελληνική τηλεόραση και ο ίδιος δηλώνει πως του αρέσει αυτό που κάνει γιατί ο χώρος έχει και τα καλά και τα κακά του. Αντικρούοντας τα σχόλια που αφορούν στο νέο πρότζεκτ που παρουσιάζει με τίτλο «Οικογένεια της συμφοράς» λέει: «Κλειδαρότρυπα ήταν το “Big brother”. Εδώ

δεν προσβάλλουμε προσωπικότητες. Κάνουμε χαλαρά πράγματα, με ένα και μόνο σκοπό: το γέλιο. Όλοι έχουμε κάνει φάρσα σε κάποιον. Όποιος δεν θέλει, δεν υπογράφει να παίξει στην εκπομπή. Δεν πιέζουμε κανέναν. Είναι, όμως, και το έπαθλο ένα δέλεαρ...»

Στη συνέντευξή του ο παρουσιαστής αναφέρεται και στα «ακραία» πράγματα που μπορεί να έχει κάνει: «Μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί ακραίο ότι έχω πέσει με αλεξίπτωτο. Για μένα, ήταν μια τρέλα της στιγμής. Έχω κάνει ακραία πράγματα, κυρίως όταν δούλευα βράδυ, αλλά δεν θα δώσω τροφή για σχόλια!»

Ο Σάββας Πούμπουρας μιλώντας άμεσα αποκαλύπτει πως δεν έχει κάνει ποτέ χρήση ναρκωτικών ουσιών ενώ αναφερόμενος στις διαστάσεις που πήρε ένα σχόλιο που είχε κάνει σε εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού (σ.σ. ότι έχει προσποιηθεί οργασμό) λέει: «Κάτι έλεγε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της για το αν οι άνδρες προσποιούνται οργασμό. Το είδα και της έστειλα μήνυμα στο κινητό της. Το ανακοίνωσε και έγινε θέμα. Ορισμένα sites καταπιάνονται με κάθε είδους... αηδία.» 

Όσον αφορά τη διπλωματία που μπορεί να υπαγορεύεται ως συμπεριφορά στο χώρο που βρίσκεται ο παρουσιαστής δηλώνει: «Έμαθα να είμαι ντόμπρος, ξηγημένος και στρέιτ. Δεν μπορώ να χρησιμοποιώ πλάγιους τρόπους και να γλύφω. Όλο αυτό με τις χαιρετούρες και το PRιλίκι δεν το “έχω” καθόλου. Είναι καιρός για σκέψη και σκληρή δουλειά.»

 

Σάββας ΠούμπουραςΟικογένεια της ΣυμφοράςΟ Σάββας Πούμπουρας δεν είναι ο κλασικός... νέος και ωραίος, αλλά ένα παλαιάς κοπής αρσενικό και η καλύτερη απόδειξη είναι η συνέντευξή του στο «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΣάββας Πούμπουρας
Keywords
Τυχαία Θέματα