«Προσωπικότητα είναι να ακούς και να δέχεσαι»

16:59 26/3/2012 - Πηγή: Myself

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Μπέζος . Ο επιτυχημένος ηθοποιός  υποστήριξε σχετικά με την καριέρα του: «Καμιά φορά τις προσωπικότητες στη χώρα μας τις μεταφράζουμε ως πείσμα, ποιος θα κυριαρχήσει. Προσωπικότητα είναι να ακούς και να δέχεσαι αυτά που σου λέει ο άλλος. Τη στιγμή που είμαστε στη σκηνή πρέπει να μην υπάρχει ανταγωνισμός ώστε να βγει ένα σωστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.»

Για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στα πολιτικά ανάφερε: «Μου πρότειναν μια ανοιχτή συνεργασία. Δεν είναι στις προθέσεις μου να μπω στη Βουλή

αλλά δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Εμείς που έχουμε δημόσιο πρόσωπο και κάνουμε αυτή τη δουλειά και μιλάμε έτσι όπως μιλάμε μπορούμε να έχουμε μια θέση. Δε σημαίνει ότι αυτό που θα πω πρέπει να το πάρει ο κόσμος στα σοβαρά. Όταν ταυτίζεσαι σε έναν πολιτικό χώρο δημιουργείς και αντιπάθειες. Αρκεί να μη το εκμεταλλεύεσαι όλο αυτό. Δε θέλω να μπω στο ψηφοδέλτιο για το σταυρό αλλά για τις απόψεις μου.»

Ο Γιάννης Μπέζος για την τηλεόραση αποκάλυψε: «Η τηλεόραση πρέπει να γίνει αποδοτική. Να έχει ψυχαγωγία, εκπαίδευση, ενημέρωση , έρευνα. Τώρα βασίζεται σε μία μικροπολιτική και πελατειακή σχέση. Αυτή είναι η Ελλάδα».

Γιάννης ΜπέζοςΠρωινό mouδηλώσεις διασήμωνΟ Γιάννης Μπέζος καλεσμένος σήμερα (26/03) του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μίλησε για τη συμμετοχή του στα πολιτικά δρώμενα.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΓιάννης Μπέζος
Keywords
Τυχαία Θέματα