Τα 10 tips για ένα επιτυχημένο self tanning!

15:09 26/3/2012 - Πηγή: Myself

Αποκτήστε το λαχταριστό σοκολατένιο χρώμα της Kate Moss με τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο. «Σύμμαχός» σας στην ιεροτελεστία του αυτομαυρίσματος, οι εξής 10 απαράβατοι κανόνες:

1. Πριν απλώσετε το self tan, κάντε απολέπιση με ένα προϊόν ήπιας μηχανικής απολέπισης, ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και να αποφύγετε τα «μπαλώματα». 

2. Μην ξυρίσετε τα πόδια σας την ίδια ημέρα που θα χρησιμοποιήσετε το self tan, για να αποφύγετε τυχόν τσούξιμο και ερεθισμούς. 

3. Πλένετε τα χέρια

σας, και ειδικά τα σημεία γύρω από τα νύχια, κάθε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, για να μη μαυρίσουν οι παλάμες σας, ή απλώς φορέστε γάντια. 

4. Απλώστε πολύ καλά και ομοιόμορφα το προϊόν, μέχρι να αισθανθείτε το δέρμα σας εντελώς στεγνό. Μην απλώσετε το προϊόν σε πατούσες και φτέρνα. 

5. Στις «δύσκολες» περιοχές, που έχουν σκληρότερη υφή, όπως είναι τα γόνατα και οι αγκώνες, κάντε πολύ καλό μασάζ, ώστε το προϊόν να απλωθεί ομοιόμορφα. 

6. Ζητήστε τη βοήθεια μιας φίλης για να απλώσετε ομοιόμορφα το προϊόν στην πλάτη σας. 

7. Μετά την εφαρμογή, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει εντελώς και, στη συνέχεια, φορέστε ένα φαρδύ σκούρο ρούχο, ιδανικά βαμβακερό. 

8. «Καλύψτε» την ιδιαίτερη μυρωδιά του με μια πλούσια στρώση από την ενυδατική σας κρέμα. 

9. Αν χρησιμοποιήσετε self tan στο πρόσωπο, μαζέψτε σχολαστικά τα μαλλιά σας σε ψηλή αλογοουρά, για να μην αφήσετε σημεία στο πρόσωπό σας που δεν θα απλώσετε προϊόν. 

10. Απλώστε την κρέμα ματιών σας πριν περάσετε το προϊόν, για να πετύχετε ένα πιο φωτεινό χρώμα κάτω από τα μάτια, που θα σας κάνει να δείχνετε νεότερη. 

 

Kate Mossσοκολατένιο χρώμαμαύρισμαself tanομορφιάΑποκτήστε το λαχταριστό σοκολατένιο χρώμα της Kate Moss με τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο.TipsyesnoΓωγώ Θωμάnono
Keywords
Τυχαία Θέματα