Διάλεξε όποια τσάντα θες και κάνε την δικιά σου!

Τσάντες. Τις αγαπώ. Κυριολεκτικά, έχω θέμα. Άπειρες τσάντες, όλων των ειδών. Ακόμα και φθαρμένες που είναι από τη χρήση δεν τις πετάω. Τις έχω εκεί να μου θυμίζουν! Μου είναι τόσο εύκολο να τις αγοράζω και να τις θαυμάζω! Μπορεί να προτιμήσω μια τσάντα από το να πάρω ένα μπλουζάκι πχ που μπορεί να το χρειάζομαι περισσότερο!

Κάπως έτσι λοιπόν, έπεσα στο ανανεωμένο site leathertouch.gr. Το ερωτεύτηκα. Έχει τσάντες γυναικείες, τσάντες ανδρικές, αξεσουάρ και είδη ταξιδίου όλα δερμάτινα, κατασκευασμένα από τα καλύτερα ιταλικά δέρματα επιλεγμένα

από το Consortium των βυρσοδεψιών της Ιταλικής Τοσκάνης και όλα φέρουν το ιταλικό σήμα αυθεντικότητας και ποιότητας Vera Pelle, καθώς και το αντίστοιχο σήμα πιστοποίησης βιολογικής βαφής «Pelle Conciata al Vegetale in Toscana».

Και επειδή η καλή βδομάδα από τη Δευτέρα φαίνεται, έχουμε διαγωνισμό! Τα παιδιά του leathertouch.gr προσφέρουν σε δύο τυχερές να διαλέξουν ό,τι θέλουν από την κατηγορία «WOMEN ONLY» και να το κάνουν δικό τους!

Μπες τώρα στο leathertouch.gr, διάλεξε την αγαπημένη σου τσάντα, τσαντάκι ή πορτοφόλι, μοιράσου το μαζί μας και μπες στην μεγάλη κλήρωση για να το αποκτήσεις!


[Περισσότερα]
[Περισσότερα]
[Περισσότερα]Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να:

1. Να κάνεις οπωσδήποτε εγγραφή στο newsletter του leathertouch.gr κάνοντας κλικ εδώ (πάνω δεξιά)
2. Να μοιραστείς με σχόλιο σε αυτή τη σελίδα ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από το leathertouch.gr

Διαλέξτε αυτό που επιθυμείτε να κερδίσετε μπαίνοντας στις κατηγορίες του Women Only:
Γυναικείες τσάντες | Γυναικεία τσαντάκια πλάτης & ώμου | Γυναικεία πορτοφόλια

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου το βράδυ.

Καλή επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα