«Ο Δημήτρης κι εγώ είμαστε πολύ ερωτευμένοι με την κόρη μας»

16:30 13/3/2012 - Πηγή: Myself

Η show-woman Μπετυ Μαγγίρα, όπως χαρακτηρίζει άλλωστε και η ίδια τον εαυτό της, ήταν η καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης. Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε για το show παρουσιάζει κάθε Τρίτη με τίτλο «I m a good girl»  αλλά και για το τρακ που έχει. 

Για τη ζωή της μετά από τη γέννηση της κόρης της ανέφερε: «Από την ώρα που κάνεις ένα παιδί πρέπει να είσαι συνέχεια από πάνω του. Πρέπει όμως να είσαι καλά με τον εαυτό σου, τον άντρα σου και την δουλειά σου. Τώρα προσέχω

τη διατροφή μου περισσότερο από παλιά. Μου αρέσει να αράζω αλλά όχι πολύ. Όσο ήμουν μέσα στο σπίτι, υπήρχαν στιγμές που μου έλειπε η δουλειά. Κάθε γυναίκα όμως μετά τη γέννα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή και να νιώσει έτοιμη. Εμένα με βοήθησε και με παροτρύνε και ο Δημήτρης σε όλο αυτό.» 

Φυσικά ο ερχομός της κόρης της έφερε και άλλες αλλαγές: «Έχω αλλάξει τα ωράρια. Δε μπορώ να δουλεύω όπως παλιά, μου λείπει πολύ η μικρή. Ο Δημήτρης κι εγώ είμαστε πολύ ερωτευμένοι με την κόρη μας. Κάνει πολλά τσαλίμια και μεγαλώνοντας νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα. Μετάνιωσα που δεν έκανα καπάκι και δεύτερο παιδί. Θέλουμε πολύ και οι δύο.» 

Η show-woman σχολίασε και τα τραγούδια της Eurovision: «Μου άρεσε. Το κλίμα ήταν δροσερό και ποπ, ταίριαξε με τους υποψηφίους. Περίμενα να προκριθεί το κομμάτι που προκρίθηκε γιατί ήταν το πιο εμπορικό απ’ όλα. Είναι τραγούδι-σουξέ. Αν το στήσουμε καλά, θα πάει καλά» 

Η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από την καλεσμένη της να σχολιάσει το τραγούδι της Ρωσίας: «Στη Eurovision βλέπεις τα πάντα. Δε μου κάνει εντύπωση. Γι’ αυτό την γουστάρω την Eurovision. Δε το άκουσα σαν τραγούδι αλλά σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.» 

Μπέτυ ΜαγγίραΕλένη ΜενεγάκηI m a good girlδηλώσεις διασήμωνΣήμερα (13/03) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Μπετυ Μαγγίρα.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΜπέτυ Μαγγίρα
Keywords
Τυχαία Θέματα