Σόκαρε η συνέντευξη της Bobbi-Kristina στην Oprah Winfrey

15:20 13/3/2012 - Πηγή: Myself

Η συνέντευξη που έδωσε η κόρη της Whitney Houston, Bobbi Kristina στην Oprah Winfrey για τον χαμό της μητέρας της σίγουρα δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστη. Η 19χρονη αποκάλυψε:«Μπορώ να ακούσω τη φωνή της, ξέρετε, και το πνεύμα της μου μιλάει και μου λέει “Συνέχισε μωρό μου. Είμαι δίπλα σου!” Είναι πάντα μαζί μου. Μπορώ να τη νιώσω.» 

Η Bobbi Kristina υποστήριξε μάλιστα: «Τα φώτα ανοιγοκλείνουν.

Μπορώ ακόμα να αστειευτώ μαζί της. Κάθομαι και της μιλάω.» Συνέντευξη έδωσαν και ο αδερφός της ερμηνεύτριας, Gary όπως και η γυναίκα του Patricia. Η δεύτερη μίλησε για την ερωτική ζωή της Whitney Houston και αποκάλυψε: «Κυνηγούσε ένα όνειρο ψάχνοντας σε όλα τα λάθος μέρη να βρει την αγάπη.» ενώ ο αδερφός της εκμυστηρεύτηκε πως η μητέρα τους είχε το προαίσθημα ότι η Whitney θα έφευγε νωρίς αφού έλεγε « Η Whitney δε θα είναι μαζί μας για πολύ. Είναι ένας άγγελος, είναι δώρο.» 

 

Whitney HoustonOprah WinfreyBobbi-Kristina BrownΗ 19χρονη κόρη της Whitney Houston δήλωσε πως μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της αφού η μητέρα της εξακολουθεί να είναι δίπλα της.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουnoyesBobbi-Kristina Brown
Keywords
Τυχαία Θέματα