Τι συμβαίνει με τη Ζέτα;

15:20 13/3/2012 - Πηγή: Myself

 

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ζέτα Μακρυπούλια και στον ΑΝΤ1 παρ’ ότι οι δύο πλευρές μέχρι και χθες δεν είχαν καταφέρει να καταλήξουν σε συμφωνία για το συμβόλαιο της παρουσιάστριας. Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν η Ζέτα Μακρυπούλια ενημερώθηκε πως

λόγω των δυσμενών οικονομικών συνθηκών θα υπάρξει αναπροσαρμογή στο κοστολόγιο της εκπομπής με μείωση του συνολικού κόστους αλλά και των αμοιβών. 

Η παρουσιάστρια δυσαρεστήθηκε και ζήτησε μερικές μέρες διορία για να μπορέσει να το σκεφτεί. Μέχρι και πριν λίγο συνεχιζόντουσαν οι συζητήσεις το ζήτημα πάντως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει σύντομα καθώς τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής έχουν προγραμματιστεί για σήμερα. 

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει κάποια κατάληξη σήμερα είναι πολύ πιθανό να δούμε το τρέιλερ μόνο με τα άτομα της κριτικής επιτροπής, δηλαδή τους Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξη Κωστάλα, Γιάννη Λάτσιο και Φωκά Ευαγγελινό. 

 

Ζέτα ΜακρυπούλιαΑΝΤ1Dancing with the starsΑκόμα δεν έχει υπογράψει η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars».CelebrityyesnoΕύη ΒαλήnoyesΖέτα Μακρυπούλια
Keywords
Τυχαία Θέματα