«Είμαστε στο πιο σκοτεινό σημείο του τούνελ»

12:33 6/4/2012 - Πηγή: Myself

Έχοντας ζήσει τη δικτατορία η μοναδική Μαρία Φαραντούρη κάνει το δικό της συσχετισμό με το σήμερα: «Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι δικτατορία όταν σε μια πολύ δύσκολη στιγμή, που δεν υπάρχει χρήμα και κινδυνεύει το κράτος να καταρρεύσει, βοηθείται. Κανένας πολιτικός δεν θα μπορούσε να πάρει το ρίσκο και να πει “Όχι”. Όλες οι κυβερνήσεις έχουν ευθύνη, που δεν προειδοποίησαν τον κόσμο ότι ζούμε με δανεικά και δεν πήραν σιγά σιγά, έγκαιρα, τα κατάλληλα μέτρα. Σκέπτονταν το πολιτικό κόστος. Το κράτος πρέπει να κοιτάξει τους αδύναμους. Αυτό πρέπει να είναι το μέλημα των πολιτικών. Η επόμενη κυβέρνηση

δεν πρέπει να επιβαρύνει άλλο τους ανθρώπους που δεν έχουν. Τι άλλο να τους πάρει; Είμαστε στο πιο σκοτεινό σημείο του τούνελ.»

Η ερμηνεύτρια λέει και τη γνώμη της για ορισμένους από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες του σήμερα: «Όλοι έχουν φωνές. Ο Ρουβάς είναι πολύ καλός, ο Χατζηγιάννης είναι καταπληκτικός, η Παπαρίζου είναι πολύ καλή επαγγελματίας. Πήρε για τη χώρα της ένα έπαθλο σε μια στιγμή που το χρειαζόταν. Εγώ είμαι ενάντια  σε μια αισθητική που πάει να γενικευτεί και να πουν ότι αυτό είναι το σημερινό τραγούδι και δεν υπάρχει τίποτε άλλο.»

Η Μαρία Φαραντούρη όμως αποκαλύπτει και τι είναι εκείνο που της λείπει από τη ζωή της: «Η νιότη. Θα ήθελα να έχω ακόμα χρόνια μπροστά μου. Όμως, είμαι γεμάτη. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για την τύχη μου. Ο άνθρωπος που ζει με αυτό που αγαπά δεν αισθάνεται το χρόνο. Αλλά, βέβαια, έρχεται. Είναι και μαθηματικό θέμα.»

Μαρία Φαραντούρηδηλώσεις διασήμωνΗ Μαρία Φαραντούρη σε μία διαφορετική εξομολόγηση αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoyesnoΜαρία Φαραντούρη
Keywords
Τυχαία Θέματα