«Έχω βιώσει την κατάθλιψη»

00:33 6/1/2012 - Πηγή: Myself

Αυτή την εποχή η Ελένη Ράντου ανεβάζει στο θέατρο «Διάνα» το νέο της θεατρικό έργο με τον διφορούμενο τίτλο «Κατάδικός μου» και η σπουδαία ηθοποιός εξηγεί το νόημα του έργου: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι πιο ξεκάθαρο. Στο θέατρο υπάρχει ένα είδος που λέγεται comedy-drama. Αυτό είναι η παράστασή μας. Ο θεατής γελάει με τον πόνο των ηρώων, δεν τους κοροϊδεύει. Το έργο μιλάει για το αίσθημα

του φόβου –κάθε ήρωας φοβάται κάτι– και παίζει πολύ με τις έννοιες “ξένος” και “φόβος”. Πώς ο φόβος σε κάνει ξένο, πως η αποξένωση σε φοβίζει.»

Η Ελένη Ράντου τολμά να αποκαλύψει τον μεγαλύτερό της φόβο: «Έχω πολλούς φόβους. Μεγαλύτερος είναι αυτός του θανάτου, όχι απαραιτήτως του βιολογικού. Μπορεί να είναι ο θάνατος της έμπνευσης ή ο θάνατος ενός πράγματος που τελειώνει. Βεβαίως, αν η “αρρώστια” είναι παρατεταμένη, είναι χειρότερη από το θάνατο. Σε κάποιες περιπτώσεις, ο θάνατος είναι λύτρωση.»

Η ηθοποιός όμως δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει βιώσει την κατάθλιψη: «Ναι, έχω βιώσει την κατάθλιψη και ακόμα την παλεύω. Δεν είναι γρίπη για να περάσει. Η κατάθλιψη δεν σε επισκέπτεται όταν η αιτία είναι προφανής. Αφήνει, όμως, ωριμότητα, σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ και να γράφεις εξαιρετικά! Μια μεγάλη αγωνία, μάλιστα, είναι όταν προσπαθεί κανείς να τη συντηρήσει, γιατί μέσα από αυτή παίρνει πράγματα. Εμείς οι καλλιτέχνες, καμιά φορά, δημιουργούμε μόνοι μας τη φυλακή μας.»

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χωρισμό της ηθοποιού από τον σύζυγό της Βασίλη Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα η Ελένη Ράντου λέει: «Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας. Τις πρώτες φορές, σε σοκάρει. Μετά, λες: “ΟΚ, είναι και αυτό μέρος της καθημερινότητάς μου”. Είναι το δυσάρεστο... κερασάκι της τούρτας. Από την άλλη, παίρνω τόση αγάπη από τον κόσμο που πρέπει να υπάρχει και ένα αντίτιμο.»

 

Ελένη Ράντουδηλώσεις διασήμωνΗ Ελένη Ράντου εξομολογείται τις προσωπικές της φοβίες αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly»CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklyyesnoΕλένη Ράντου
Keywords
Τυχαία Θέματα