H Mις Ελλάς Άλκηστις Ανυφαντή για πρώτη φορά μιλάει για την εγκυμοσύνη της

22:47 5/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Είναι όμορφη, χαμηλών τόνων και το τελευταίο διάστημα δεν την βλέπουμε σε επιδείξεις μόδας και φωτογραφήσεις. Ο λόγος είναι ότι περιμένει το πρώτο παιδάκι με τον Γιώργο που έχει αρραβωνιαστεί μαζί του και ζουν έναν απόλυτο έρωτα όπως μας αποκαλύπτει.

Με το πτυχίο ανά χείρας και full in love η (ωραία) Άλκηστις. Η Μις Ελλάς 2009 ερωτεύτηκε και πλέει  σε πελάγη ευτυχίας. Ο εκλεκτός της καρδιάς της λέγεται Γιώργος και μαζί του πήγε στο Παρίσι πέρυσι, όπου πέρασαν μερικές

από τις ωραιότερες ημέρες της ζωής τους.

Η γαλανομάτα εστεμμένη πέρσι έγινε διπλωματούχος φυσικοθεραπεύτρια. Όπως είναι φυσικό, έκτοτε το modeling μπήκε σε δεύτερη μοίρα στη ζωή της. Πλέον κάνει πολύ επιλεκτικές δουλειές. Αρχές του 2011 επισκέφτηκε την Τουρκία, τη Γερμανία και το γειτονικό Μιλάνο, απ' όπου αποκόμισε μοναδικές εμπειρίες, γνώρισε σημαντικούς παράγοντες της μόδας και έκανε super φωτογραφήσεις για το book της. Από τις πιο σεμνές παρουσίες στον χώρο, η νεαρή καστανόξανθη Άλκηστις σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το καλοκαίρι στην εφημερίδα «Espresso» δήλωνε ότι έψαχνε τον άνδρα της ζωής της, τον οποίο είχε φανταστεί σοβαρό, εμφανίσιμο και με χιούμορ. Ο Γιώργος, που έκλεψε την καρδιά της γαλανομάτας εστεμμένης είναι σήμερα ο φύλακας άγγελος της και πρωτοχρονιά έκαναν μαζί στο Άμστερνταμ όπου και βλέπεται αποκλειστικά φωτογραφικό υλικό.

Η όμορφη κοπέλα μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το παραδέχεται για πρώτη φορά. "Είναι μια απίστευτα όμορφη στιγμή για την ζωή μου. Είμαι 18 μήνες με έναν άνθρωπο που αγαπώ και με σέβεται. Το παιδάκι μας θα έρθει στην ζωή τέλη Ιουνίου και στη συνέχεια αφού όλα πάνε καλά θα επιστρέψω στον χώρο και πάλι. Δε σταμάτησα το μόντελινγκ αλλά προτεραιότητα έχει αυτή την περίοδο η εγκυμοσύνη μου" μας λέει η Άλκηστης.

Keywords
Τυχαία Θέματα