Tα ζώδια της Πέμπτης 27 Απριλίου

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 27 Απριλίου 2023.

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι τα ξημερώματα και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μετά τα μεσάνυχτα δίνει την ευκαιρία να περάσουμε όμορφα με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Τα ξημερώματα η Σελήνη μετακινείται στον Λέοντα κάνοντας αισθητή την επιρροή

της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Η αγάπη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας καθώς μας βοήθα να πάρουμε πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη σχέση μας. Επιδιώκουμε να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις δημιουργώντας ένα άκρως αισθησιακό και παθιάρικο σκηνικό για δύο.

Καλό είναι βέβαια να μην παρασυρθούμε από τις υπερβολές και την ανάγκη να έχουμε την προσοχή του συντρόφου μας σε συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Η τέχνη μπαίνει στο πρόγραμμά μας καθώς μας φέρνει σε επαφή με το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού μας. Καλλιτεχνικές δράσεις, σινεμά και θέατρο ικανοποιούν τις αισθήσεις μας και αλλάζουν την ψυχολογία μας.

Ακόμα πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα που αγγίζουν τα παιδιά. Καλά θα κάνουμε να έρθουμε σε επαφή με την παιδικότητα μας και να βρούμε λύσεις που θα ικανοποιήσουν τους πάντες.

Το πρωινό ξεκίνα με ένταση καθώς η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα σε όλα τα επίπεδα. Παιχνίδια εξουσίας και χειριστικές συμπεριφορές κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν την σχέση μας.

Είναι σημαντικό να αφήσουμε στο περιθώριο ότι μας ανησυχεί και μπορεί να μας ωθήσει σε συγκρουσιακές καταστάσεις σε προσωπικό επίπεδο σεβόμενοι τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου μας. Απαραίτητο είναι επίσης να αποφύγουμε ανταγωνιστικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό χώρο λόγω της ανάγκης να πρωταγωνιστήσουμε για να μαγνητίσουμε τα βλέμματα.

Αργά το βράδυ ο Ήλιος από τον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη ενισχύοντας μία έντονη εσωτερική σύγκρουση που καθρεφτίζεται σε όλες τις σχέσεις μας. Η αρσενική και η θηλυκή πλευρά του εαυτού μας συγκρούονται και δεν μας επιτρέπουν να ηρεμήσουμε.

Νευρικότητα και αίσθηση του ανικανοποίητου εκφράζονται σε προσωπικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να απογοητεύσουν το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα