Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, χωρίς να ιδρώσουν στη μητέρα των μαχών!

Η άμμος στην κλεψύδρα αδειάζει. Περίπου 4 μέρες έμειναν πλέον προκειμένου να πάρει... σάρκα και οστά η μητέρα των μαχών στα φετινά playoffs.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, το βράδυ της Κυριακής, στις 8μμ στην κατάμεστη Λεωφόρο σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να κρίνει και το πρωτάθλημα.

Ειδικά αν υπάρξει νικητής, καθώς στην πρώτη σέντρα οι δύο μονομάχοι θα βρεθούν έχοντας ως κοινή βάση τους

75 βαθμούς, που έφτασαν με τα εύκολα τρίποντα της εμβόλιμης αγωνιστικής.

Το «τριφύλλι» μπορεί να ζορίστηκε για ένα ημίχρονο στο Βόλο, αλλά στην επανάληψη με ένα ακόμη γκολ του Ιωαννίδη με τη σέντρα… έλυσε τον γρίφο και ο Σπόραρ πέτυχε το 2-0 για να διώξει το όποιο άγχος.

Αυτό δηλαδή που δεν είχε η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Καθόλου άγχος, μιας και έφτασε στην πιο εύκολη νίκη των playoffs και σε μια από τις πιο εύκολες στη σεζόν. Μόλις στο 10′ ο Κάργας είδε κόκκινη κάρτα και όλα έγιναν ακόμη πιο εύκολα, ειδικά μετά το… δώρο του Κοτάρσκι στη φάση του 1-0.

Πριν καν συμπληρωθούν 25 λεπτά αγώνα είχε γίνει το 2-0 και όλα τα άλλα ήταν ιστορία. Ο Αλμέιδα… έριξε στροφές και η ΑΕΚ απλά έκανε διαχείριση, όμως ήταν τόσο κακός ο ΠΑΟΚ που βρήκε δύο ακόμη γκολ για την πανεύκολη νίκης (4-0), προκειμένου να πάει με όσες περισσότερες ανάσες στο «ντέρμπι των ντέρμπι» με τον Παναθηναϊκό.

Εκεί όπου τρία ματς πριν πέσει η αυλαία των playoffs σίγουρα θα γίνουμε σοφότεροι για την συνέχεια. Εκτός φυσικά αν και πάλι δεν υπάρξει νικητής, οι δύο αντίπαλοι συνεχίσουν… χέρι – χέρι βαθμολογικά οπότε η αγωνία θα κορυφωθεί.

Η αγωνιστική είχε εκ νέου έναν μεγάλο χαμένο. Τον Ολυμπιακό. Παρουσίασε ξανά ένα νοσηρό πρόσωπο, χωρίς φρεσκάδα, χωρίς φαντασία, χωρίς ενέργεια και μοιραία γνώρισε μια ακόμη ήττα, αυτή την φορά από τον Άρη με 2-1.

Ο… ερυθρόλευκος ασθενής κάνει μπαμ πλέον και γιατρικό δεν υπάρχει όσες αλλαγές προπονητή κι αν έχουν γίνει, αφού όλα δείχνουν πως ούτε ο Ανιγκό θα βγάλει την χρονιά. Ήδη στο λιμάνι συνομιλούν με προπονητές για την νέα χρονιά (είναι στην Ελλάδα ο Ολλανδός Σρόιντερ), αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει και νέος υπηρεσιακός για το φινάλε των playoffs.

Όπως κι αν έχει πλέον όλο το ενδιαφέρον… ταξιδεύει στη μάχη της Λεωφόρου. Κυριακή κοντή γιορτή!

Keywords
Τυχαία Θέματα