AEK-Oλυμπιακός: Τα πολλαπλά κέρδη του Αλμέιδα και ο «προς την έξοδο» Μίτσελ!

Ο ημιτελικός της Νέας Φιλαδέλφειας ανέδειξε δύο μεγάλους κερδισμένους και αντίστοιχα δύο μεγάλους χαμένους.

Πάμε στους πρώτους. Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού και για μην είμαστε απόλυτοι δίνοντας ποσοστό 100%, κρατάμε μια… πισινή και με ένα 90% λέμε πως ήδη έχει κλείσει την μία από τις δύο θέσεις για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μια κυριαρχική Ένωση που δεν άφησε το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλό της να πιστέψει ότι μπορεί

να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο απόρθητό κάστρο της!

Προφανώς στους μεγάλους κερδισμένους και ο Ματίας Αλμέιδα αφού δικαιώθηκε απόλυτα στο ρίσκο ενδεκάδας που πήρε και πλέον έχει alert όλο το ρόστερ του χωρίς παίκτη να νιώθει πικραμένος.

Από την άλλη, Ολυμπιακός και Μίτσελ δικαίως λογίζονται ως οι χαμένοι της βραδιάς. Ένας τίτλος, όπως είναι το Κύπελλο Ελλάδος μοιάζει να κάνει φτερά και με… κρότο, με τον Ισπανό τεχνικό να μην μπορεί πια να εμπνεύσει το μεγάλο ρόστερ που έχει στα χέρια του.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε από το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ήττα στην Νέα Φιλαδέλφεια εξετάζεται και το ενδεχόμενο λύσης συνεργασίας με τους Πειραιώτες!

Για όλα τα παραπάνω αλλά και για την κομβική αγωνιστική που έρχεται, όπου ξεχωρίζει το Αρης-Παναθηναϊκός του «Κλεάνθης Βικελίδης» συζητούν στο… VAR του TheCaller ο Μένιος Σακελλαρόπουλος με τον Μιχάλη Τσαμπά!

Keywords
Τυχαία Θέματα
AEK-Oλυμπιακός, Αλμέιδα, Μίτσελ,AEK-Olybiakos, almeida, mitsel