Gold Green Brand Award στο Continental UltraContact NXT

Με το Gold βραβείο, στην κατηγορία “Green Four Wheel Product” των Green Brand Awards 2024, βραβεύθηκε το ελαστικό UltraContact NXT της Continental.

Με έως και 65% ανανεώσιμα, ανακυκλωμένα και πιστοποιημένα με ισοζύγιο μάζας υλικά ISCC Plus, το UltraContact NXT είναι το πιο βιώσιμο ελαστικό παραγωγής της Contiental, μέχρι σήμερα. Τα ελαστικά της Continental για επιβατικά αυτοκίνητα, SUV,

φορτηγά και λεωφορεία διαθέτει ως αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελληνική αγορά η εταρεία ΕΜΑ Α.Ε.

Στη διοργάνωση Green Brand Awards, για 4η συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν και επιβραβεύτηκαν η αριστεία και η καινοτομία σε προϊόντα, υπηρεσίες και διαδικασίες ανάπτυξης οι οποίες προάγουν την GREEN οικονομία και το Eco Living. Με Gold βραβείο, στην κατηγορία “Green Four Wheel Product”, τιμήθηκε το νέο θερινό ελαστικό της Continental, UltraContact NXT. Ο συγκεκριμένος τύπος ελαστικού συνδυάζει υψηλή αναλογία ανανεώσιμων, ανακυκλωμένων και πιστοποιημένων για ισορροπία μάζας υλικών, με μέγιστη ασφάλεια και απόδοση. Όλες οι διαθέσιμες διαστάσεις επιτυγχάνουν την καλύτερη βαθμολογία (“A”), στην ετικέτα ελαστικών της ΕΕ, για τις επιδόσεις στους τομείς της αντίστασης κύλισης, του φρεναρίσματος σε βρεγμένο έδαφος και του εξωτερικού θορύβου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Δ/ντής Marketing της ΕΜΑ ΑΕ, κ. Γιώργος Κουταλιέρης.

The post Gold Green Brand Award στο Continental UltraContact NXT appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα