Πρεμιέρα στην Κρήτη για το Ecocar Yudo

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1o ecocar Roadshow, στην όμορφη Κρήτη με το νέο Yudo στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Ecocar Yudo έγινε σε Χανιά, Ιεράπετρα, Ηράκλειο και Ρέθυμνο! Το μοντέλο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι κάτοικοι των

πόλεων από όπου πέρασε το Roadshow και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά του.

Θυμίζουμε πως το Yudo μόλις πρόσφατα λανσαρίστηκε στην ελληνική αγορά, προκαλώντας τις εντυπώσεις με τους χώρους, την ποιότητα του αλλά και την τιμή του για τα δεδομένα της κατηγορίας. Είναι ένα 100% ηλεκτρικό μοντέλο με μήκος στα 4,03 μέτρα και εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα ισχύος 95 ίππων. Το Yudo προσφέρει αυτονομία έως 320 χλμ κατά WLTP, ενώ διαθέτει πολύ πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Το Ecocar Yudo είναι διαθέσιμο σε μία υπερπλήρη έκδοση με μπαταρια 41,7 kWh και στοιχεία όπως κεντρική οθόνη multimedia 12,3”, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ράγες οροφής, LED φώτα, δυνατότητα ταχυφόρτισης, υποστήριξη V2L και πολλά ακόμη. Η τιμή του είναι στις 20.391€ συμπεριλαμβανομένου της κρατικής επιδότησης για τα ηλεκτρικά οχήματα.

The post Πρεμιέρα στην Κρήτη για το Ecocar Yudo appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα