Κοπέλι το παρακάνει με τσι ρακιές κι αρχίζει αυτοκινητο-ζεμπεκιές

Χαίρεσαι με τσι τσικουδιές, βγάζεις κι ωραίους στίχους, όμως περίσσια σα θα πιεις, θα κουτουλάς τσι τοίχους, λέει διάσημη κριτική μαντινάδα. Αυτή τη φορά όμως λάθεψε, αφού το προτελευταίας γενιάς Starlet δεν καβάλησε τους τοίχους εκεί στο Ρέθυμνο τσι Κρήτης, αλλά αποφάσισε να καβαλήσει τον εγγονό του, την πρώτη γενιά Yaris. Το ενδοοικογενειακό (αμφότερα Toyota γαρ) τζαρτζάρισμα συνέβη χτες Τρίτη, στην οδό Μαρκέλλου.

Ναι, είναι ένα στενό δρομάκι, αλλά υπό κανονικές συνθήκες, το Starlet χωρούσε μια χαρά. Σκεφτείτε ότι τα υπόλοιπα αυτοκίνητα όχι μόνο χωράνε να διασχίσουν την οδό, αλλά και να πραγματοποιήσουν ελιγμούς παρκαρίσματος.

Όπως διακρίνετε στην παραπάνω φωτογραφία, υπάρχει πολύς χώρος από την πλευρά του οδηγού, οπότε το ατύχημα δεν ήταν απόρροια της στενότητας του χώρου. Ευτυχώς δεν υπήρξε ο παραμικρός τραυματισμός κι η Τροχαία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος. Να είναι άραγε οι ρακιές ή να πρόκειται για κάποια πράξης εκδίκησης; Όσο μεθυσμένος κι αν ήταν ο οδηγός του Starlet, φαίνεται ότι αρκούσε να στρίψει το τιμόνι προς τα αριστερά και το αυτοκίνητό του θα ξαναπατούσε με τις τέσσερις ρόδες στο έδαφος και θα απομακρυνόταν από το σημείο. Θα σας ενημερώσουμε για ό,τι νεότερο προκύψει από το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Και βέβαια, τέτοια περιστατικά δε γίνονται μόνο στην Ελλάδα. Πέρσι το καλοκαίρι είχαμε δημοσιεύσει την είδηση από τη Μαδρίτη, όπου σε αντίστοιχο (αλλά σημαντικά ακριβότερη ως προς την αποκατάστασή της) ενσταντανέ βρέθηκαν δύο Porsche. Η Macan ήταν σταθμευμένη, όταν η Taycan την εμβόλισε και κατάφερε να σφηνώσει από κάτω της. Τότε δεν είχε υπάρξει δόλος από την πλευρά της 45χρονης οδηγού, μόνο αφηρημάδα.

The post Κοπέλι το παρακάνει με τσι ρακιές κι αρχίζει αυτοκινητο-ζεμπεκιές appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα