Αγαπητή BMW, σταμάτα την παράνοια με τις θηριώδεις γρίλιες

Μετά την επίσημη παρουσίασή της, η νέα BMW Σειρά 7 έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις κι όπως συμβαίνει με τα περισσότερα νέα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, το μεγαλύτερο σημείο κριτικής και σχολιασμού αφορά το αμφιλεγόμενο μπροστινό μέρος της. Το τελευταίο τώρα διαθέτει διαιρούμενο σχεδιασμό προβολέων με ξεχωριστά φώτα ημέρας LED και κύριους προβολείς. Η γρίλια

του sedan έχει επίσης διογκωθεί, σε βαθμό που πολλοί να θεωρούν πλέον το νέο πολυτελές sedan στα όρια του αντιαισθητικού. 

Ευτυχώς, ο διαδικτυακός σχεδιαστής Sugar Design ήρθε να δώσει χείρα βοήθειας και δημιούργησε μια πολύ πιο όμορφη αισθητικά έκδοση της νέας σειράς 7. Κάθε τμήμα της μπροστινής μάσκας του αυτοκινήτου έχει αλλάξει. Για αρχή, τα γιγάντια νεφρά έχουν αντικατασταθεί από ένα ζεύγος πολύ μικρότερων γρίλιων με μπρονζέ πινελιές. Σε κάθε πλευρά της μάσκας βρίσκονται διακριτικοί προβολείς που έχουν επίσης λαμπερές μπρονζέ πινελιές και παρέχουν στη νέα Σειρά 7 επιθετικό σχεδιασμό, που μας θυμίζει κάτι από Tonale.

Η Sugar Design έχει απλοποιήσει επίσης τον περίτεχνο μπροστινό προφυλακτήρα της Σειράς 7 κι έχει τοποθετήσει μια σχετικά απλή κάτω γρίλια και εισαγωγές αέρα στο πλάι των δύο προβολέων. Οι τσακίσεις στο καπό έχουν επίσης αλλοιωθεί. Η πρότασή του είναι πολύ πιο κοντά στη Σειρά 7 του παρελθόντος, δείτε συγκεκριμένα τη γενιά Ε38 (1994-2001).

Παρά το πόσο αμφιλεγόμενη είναι η τρέχουσα σχεδιαστική ταυτότητα της BMW, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία δε ενδιαφέρεται να αλλάξει πορεία και να υιοθετήσει πιο συμβατικά σχέδια. Αυτό σημαίνει ότι απλά θα πρέπει να συνηθίσουμε στους διαχωρισμένους προβολείς, τις τεράστιες γρίλιες των νεφρών και τις εντελώς πολωτικές σχεδιαστικές επιλογές, όχι μόνο στη νέα Σειρά 7, αλλά στα περισσότερα από τα νέα μοντέλα της.

The post Αγαπητή BMW, σταμάτα την παράνοια με τις θηριώδεις γρίλιες appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα