Mercedes-Benz E-Class: και κόλλησε και τσίμπησε και πρόστιμο να!

Η φωτογραφία της λευκής Mercedes αναρτήθηκε στο Facebook από το Αστυνομικό Τμήμα της Santa Pola στην Ισπανία. Οι αστυνομικοί συνάντησαν το ακινητοποιημένο όχημα κατά τη διάρκεια περιπολίας τους στην αμμώδη ακτή κι εκτός από τη λήψη της φωτογραφίας, εξέδωσαν πρόστιμο 751 ευρώ για παράνομη οδήγηση στην παραλία.

Πρόκειται για μια προ-facelift E-Class, που πουλήθηκε μεταξύ του 2016 και του 2020. Από την εμφάνιση

του προφυλακτήρα, υποψιαζόμαστε ότι είναι μια diesel έκδοση με κίνηση στους πίσω τροχούς, αν και θα μπορούσε να διαθέτει το 4MATIC σύστημα τετρακίνησης. Σε κάθε περίπτωση, το να βάλεις το sedan σου μες στην αμμουδιά και μες στο αλμυρό νερό με ελαστικά δρόμου, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα. Η υγρή άμμος και τα φύκια είναι ό,τι χειρότερο όσον αφορά την πρόσφυση.

Η παραλία Santa Pola φαίνεται να είναι αρκετά ρηχή, κάτι σαν το Καβούρι μάλλον, επομένως θα πρέπει να είναι εύκολο για ένα διπλοκάμπινο να ρυμουλκήσει και το αυτοκίνητο και το ρυμουλκούμενο πίσω στη στεριά. Υποθέτουμε ότι την επόμενη φορά, ο οδηγός της Mercedes θα χρησιμοποιήσει μια κατάλληλη ράμπα για να φορτώσει το σκάφος του. Κάτω από την ανάρτηση της αστυνομίας στο Facebook, ένας σχολιαστής παραπονέθηκε ότι η μεσογειακή ακτή της Ισπανίας έχει λίγες μόνο ράμπες προσβάσιμες στο κοινό, με ορισμένες από αυτές να είναι σε κακή κατάσταση. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για τον οδηγό της Mercedes.

The post Mercedes-Benz E-Class: και κόλλησε και τσίμπησε και πρόστιμο να! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα