D-Max Arctic Trucks AT35: το Ford Raptor έχει κάθε λόγο να τρέμει!

Πολλοί ζήλεψαν τη δόξα του αρρενωπού Ford Raptor, οπότε προσπαθούν να το μιμηθούν. Για να τα καταφέρει, η Isuzu απευθύνθηκε στην Arctic Trucks. Δε μας είναι βέβαια άγνωστη, έχουμε απολαύσει ένα φοβερό Land Cruiser από τα χεράκια της. 

Βελτιωμένο Land Cruiser από την Arctic Trucks (vid)

Τώρα περιποιήθηκε το νέο Isuzu D-Max,

που παρουσιάστηκε πέρσι. Βελτίωσε το αμάξωμα, το πλαίσιο, το σύστημα μετάδοσης κίνησης, την ανάρτηση, τους τροχούς και τα ελαστικά, και μετά από όλα αυτά, φυσικά εκτόξευσε την τιμή.

Το τμήμα AT35 του ονόματος προέρχεται από τα ελαστικά παντός εδάφους 35 ιντσών, τα οποία φοριούνται σε ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Η ανάρτηση διαθέτει εμπρός ελατήρια κι αμορτισέρ της Bilstein, ενώ πίσω έχουν αλλαχθεί μόνο τα αμορτισέρ. Το ύψος από το έδαφος έχει μεγαλώσει κατά περισσότερο από 50 χιλιοστά σε σχέση με το εργοστασιακό D-Max.

Έτσι, η απόσταση από το έδαφος φτάνει πλέον στα 266 χιλιοστά μπροστά και 290 πίσω. Η γωνία προσέγγισης είναι εξίσου εντυπωσιακή στις 35°, ενώ η γωνία διαφυγής 29° και η γωνία ράμπας 34° εξοπλίζουν καταλλήλως τους ιδιοκτήτες ώστε να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση εκτός δρόμου.

Για να φιλοξενηθεί όλο αυτό το ελαστικό, το αμάξωμα αποκτά εξαιρετικά φαρδιές προεκτάσεις φτερών (βαμμένες παρακαλώ) που κάνουν το D-Max Arctic Trucks AT35 να φαίνεται ακόμα πιο θηριώδες. Για να γίνει λιγότερο άβολο αυτό το επιπλέον ύψος, έχουν τοποθετηθεί πλαϊνά σκαλοπάτια κι ενισχυμένοι λασπωτήρες.

Το D-Max Arctic Trucks AT35 βασίζεται στην έκδοση V-Cross, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει εξωτερικά στοιχεία gunmetal γκρι, infotainment εννέα ιντσών κι ηχοσύστημα οκτώ ηχείων. Το δερμάτινο εσωτερικό στολίζεται από το λογότυπο της Arctic Truck, ενσωματωμένο στα προσκέφαλα. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν ειδικά παξιμάδια ασφαλείας για τους τροχούς κι ένα δυναμόκλειδο Arctic Trucks.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λανσάρουμε το Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35», δήλωσε ο William Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της Isuzu UK. «Αυτό το νέο μοντέλο δείχνει πραγματικά πόσο προσαρμόσιμη κι ευέλικτη είναι η πλατφόρμα D-Max και με το AT35 δείχνουμε πόσο εμπνευσμένο κι ακραίο μπορεί να είναι το μοντέλο μας, διατηρώντας παράλληλα την πλήρη ιδιότητα του επαγγελματικού οχήματος, χωρίς συμβιβασμούς σε ωφέλιμο φορτίο ή ικανότητα ρυμούλκησης.»

Δεν έχουν γίνει μηχανικές αλλαγές. Ο turbodiesel αποδίδει 164 ίππους και 360 Nm ροπής. Συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή ένα αυτόματο κιβώτιο επίσης έξι σχέσεων. Τα βιβλία παραγγελιών ανοίγουν αύριο στις 3 Μαΐου, με τιμές που ξεκινούν από 49.499 £  (58.850 €) για την έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Είπαμε, κοιτάει το Raptor στα μάτια… και στην τιμή!

The post D-Max Arctic Trucks AT35: το Ford Raptor έχει κάθε λόγο να τρέμει! appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα