Φωτοβολταϊκά: με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι ημερίδες Recom-Power One

10:04 8/10/2012 - Πηγή: Econews

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συνεργασίας τους την προηγούμενη χρονιά και με αφορμή την ανακοίνωση της επίσημης στρατηγικής συνεργασία τους, η RECOM και η Power-One πραγματοποίησαν από κοινού με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη απήχηση, τις πρώτες δύο Power-One Ημερίδες στην Ελλάδα, στα κεντρικά γραφεία της RECOMστην Αθήνα.

Τις δύο αυτές ημερίδες, τίμησαν με την παρουσία τους όχι μόνο πελάτες και συνεργάτες των δύο εταιριών αλλά και επαγγελματίες του

κλάδου των φωτοβολταϊκών από όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια των παρουσιάσεων, δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να ενημερωθούν σε βάθος για όλη τη γκάμα των μετατροπέων και των συστημάτων επικοινωνίας της Power-One συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων, των μονοφασικών AURORA UNO για μικρού μεγέθους οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις, των τριφασικών AURORA TRIO για μεγαλύτερες εγκαταστάσεις και των κεντρικών μετατροπέων που χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία στα μεγαλύτερα φωτοβολταϊκά πάρκα. Επιπλέον, παρουσιάστηκε και η πρόταση της Power-One στην κατηγορία των micro inverters, η οποία αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στην Ελληνική αγορά.

Η RECOM σήμερα παρέχει ήδη την ολοκληρωμένη γκάμα των αξιόπιστων μετατροπέων και συστημάτων επικοινωνίας της Power-One, στους ταχύτερους χρόνους παράδοσης και τις χαμηλότερες τιμές της Ευρωπαϊκής αγοράς. Πιστή στις αρχές της που δίνουν πάντοτε προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση και την υποστήριξη του πελάτη, ηRECOM θα συνεχίσει στο άμεσο μέλλον με παρόμοιες πρωτοβουλίες, στοχεύοντας με τη συνεχή ενημέρωση & εκπαίδευση των συνεργατών της στα νέα προϊόντα, στη διαρκή ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα