Φωτοβολταϊκά: η Advartia διαθέτει τους μετατροπείς Sinvert PVM της Siemens

Νέα συμφωνία συνεργασίας ανακοινώνει η Advartia με την εταιρεία Siemens στα πλαίσια της οποίας η ADVARTIA θα διαθέτει στην αγορά τη σειρά φωτοβολταϊκών μετατροπέων SINVERT PVM της Siemens

προκειμένου να ανταποκριθεί με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών της.

Η Siemens, με μακρόχρονη εμπειρία και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία, είναι πρωτοπόρος στον τομέα των Φ/Β, παραμένοντας στην αιχμή της τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις προϊόντων υψηλής αξιοπιστίας και εξαιρετικής ποιότητας.

Οι τριφασικοί αντιστροφείς της σειράς SINVERT PVM 10-20kW παρουσιάζουν κορυφαίο βαθμό απόδοσης έως 98,2%, δεν περιλαμβάνουν μετασχηματιστή, έχουν ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης SINVERT WebMonitor και συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση προϊόντος με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και τα 20 έτη.

Η σειρά SINVERT προσφέρει βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και άριστη αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας. Παράλληλα, διαθέτει ποικιλία επιλογών και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό προκειμένου να παραμένει εξαιρετικά οικονομικό καθ’ όλη τη διάρκεια της επένδυσης, ενώ ταυτόχρονα καλύπτει τις ειδικές (τοπικές) διατάξεις σύνδεσης. Επιπλέον, είναι βασισμένο στα εξελιγμένα και δοκιμασμένα στην πράξη τυποποιημένα βιομηχανικά προϊόντα της Siemens και χρησιμοποιείται σήμερα παγκοσμίως σε Φ/Β πάρκα μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.

Κύρια επιδίωξη της ADVARTIA είναι η παροχή καινοτόμων λύσεων στο εξειδικευμένο δίκτυο των συνεργατών της, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές, προκειμένου να εξασφαλίζεται η υψηλή απόδοση της Φ/Β μονάδας και ο περιορισμός του επενδυτικού ρίσκου. Μέσω σταθερών και μακροπρόθεσμων συνεργασιών με διεθνώς πιστοποιημένους κατασκευαστικούς οίκους, η εταιρεία εγγυάται την άριστη ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων, άμεση παράδοση και μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα.

Η νέα συμφωνία με τη Siemens επιβεβαιώνει και εδραιώνει τη θέση της ADVARTIA στην εμπορία Φ/Β εξοπλισμού στην Ελλάδα με σκοπό την εγγυημένη βιωσιμότητα της συνολικής Φ/Β επένδυσης και σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας της ADVARTIA με τον Τομέα Βιομηχανίας της Siemens.

Keywords
Τυχαία Θέματα