Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 26 έως 29 Οκτωβρίου

Σκάψε βαθιά, δες βαθιά, αυτή είναι η κοσμική εντολή, που μπορεί να μας παρασύρει σε μια σαρωτική ενδοσκόπηση

Κύκνειο άσμα για τον Άρη, ο οποίος στο τέλος της εβδομάδας συναντά διαδοχικά τον αστρικό Πλούτωνα και τον Δία, συμβάλλοντας σε μια εφ’ όλης της ύλης αναδιάταξη δυνάμεων, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Για την αντίθεση του «κόκκινου» πλανήτη με το Δία μπορείτε να διαβάσετε πολλά στο ειδικό άρθρο του astrology.gr με τίτλο -τι άλλο- «Τα ζώδια

σε αναμμένα κάρβουνα».

Η προσθήκη του Πλούτωνα στο όλο σχήμα θυμίζει έντονα το έργο του Ιούλιου Βερν «Ταξίδι στο κέντρο της Γης», όπου οι πρωταγωνιστές του κάνουν ένα μακρύ υποχθόνιο ταξίδι από το ηφαίστειο Σνέφελς της Ισλανδίας μέχρι το κοντινό μας Στρόμπολι.




Σκάψε βαθιά, δες βαθιά, αυτή είναι η κοσμική εντολή, που μπορεί να μας παρασύρει σε μια σαρωτική ενδοσκόπηση, απαραίτητη για να απαλλαγούμε από κάθε εν δυνάμει επιζήμιο εσωτερικό περιεχόμενο, ανακαλύπτοντας συνάμα κρυμμένους θησαυρούς. Και σε ένα τέτοιο ταξίδι, οφείλουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και εξοπλισμένοι με κάθε τι απαραίτητο, αφήνοντας πίσω μας την αθωότητα και την αφέλεια.

Ανάλογες όμως είναι οι κατευθύνσεις και σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον μας.

«Περπατώντας» σε δύσκολα λημέρια, η γνώση και η συνείδηση της κατάστασης είναι η πρώτη και κύρια ασπίδα μας απέναντι σε έξωθεν επιβουλές. Από εκεί και ύστερα πρέπει να έχουμε το νου μας σε παγίδες και υπονομευτικές πρακτικές ή ακόμη και σε άγνωστους κινδύνους που καιροφυλακτούν για να μας τρομοκρατήσουν.

Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να θυμίζουν το σκηνικό της ταινίας «Αρμαγεδδών», αφού οι επιθετικές-διατρητικές μας ικανότητες είναι εκείνες που θα μας βγάλουν από τα δύσκολα, όταν και αν προκύψουν.

Τρίτο σενάριο, που περικλείει τα δύο πρώτα, είναι το αρχετυπικό θέμα του Περσέα και της Μέδουσας. Κάνοντας μια ψυχολογική αναγωγή, τα όπλα του ήρωα στην μάχη με το κακό ήταν η προβολή, η απώθηση και η πνευματική αναπλήρωση (το καθρέφτισμα, το σακούλι και τα φτερωτά πέδιλα), ιδιότητες που μπορούμε κι εμείς να χρησιμοποιήσουμε αν... τα βρούμε σκούρα!

Εδώ η πρώτη εντολή είναι «μην αντιμετωπίζεις ποτέ κατά πρόσωπο ένα πανίσχυρο σκοτεινό περιεχόμενο γιατί θα ηττηθείς». Κι αν όλα πάνε καλά, η Ανδρομέδα, μια αναβαθμισμένη θηλυκή εικόνα δηλαδή, θα είναι το βραβείο μας.

Η δυναμική μιας όψης ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα στοχεύει στο να βγάλει τα μέσα-έξω και ίσως ένας από τους πλέον θεμιτούς και ακίνδυνους τρόπους είναι το σεξ!

Με το σύνθημα «δωσ ‘τα όλα» μπορούμε να κυριεύσουμε... κάστρα και πολιτείες αλλά -το σημαντικότερο- να βουτήξουμε στον κόσμο των ενστίκτων μας, γνωρίζοντας τον ανθό τους και έχοντας σαν μπόνους της προσπάθειας μας μια πρωτόγνωρη αίσθηση πληρότητας.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες καλούνται πρώτοι να ανιχνεύσουν τα όρια τους αλλά και τα μυστήρια που τους περιβάλλουν.

Όλα τα παραπάνω βέβαια δεν είναι υποχρεωτικό να βιωθούν από τον καθένα μας εξαντλ

Keywords
Τυχαία Θέματα