H SMA Hellas στην Ecotec 2012

17:53 1/3/2012 - Πηγή: Econews

H SMA Hellas ΑΕ, ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 5η Διεθνή Έκθεση «Ecotec 2012 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», που θα πραγματοποιηθεί στις 15-18 Μαρτίου 2012, στο Expo Athens, στην Ανθούσα Αττικής. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η SMA Hellas συμπληρώνοντας

5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα, στέλνει το δικό της μήνυμα: ENERGY THAT CHANGES – Προχωράμε μαζί για ένα κοινό όραμα και δημιουργούμε την ενέργεια που φέρνει την αλλαγή.

Στο περίπτερο της SMA Hellas (Ε1, Αίθουσα 3) θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών μετατροπέων για κάθε τύπο φωτοβολταϊκού συστήματος αλλά και για κάθε κατηγορία ισχύος. Θα μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα επιβράβευσης SMA Bonus Program, τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης SMA Solar Academy, καθώς και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες SMA Service που συνοδεύουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων SMA.

Ένα από τα πρωταγωνιστικά εκθέματα στο περίπτερο της SMA θα είναι o νέος μετατροπέας Sunny Tripower 20000TL High Efficiency, ο οποίος καθιστά την SMA ως τον πρώτο κατασκευαστή που παρέχει μέγιστο βαθμό απόδοσης 99% για συσκευή μαζικής παραγωγής.

Όσον αφορά στα έργα μεγάλης κλίμακας για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο περίπτερο της SMA, θα φιλοξενηθεί ο κεντρικός μετατροπέας Sunny Central 720CP που, με βαθμό απόδοσης 98,7% και συμπαγές, πλήρως προστατευμένο από καιρικά φαινόμενα περίβλημα, προσφέρει περισσότερη ισχύ σε σύγκριση με άλλες συσκευές της αγοράς.

Επιπλέον, θα μάθετε περισσότερα για τα πλέον καινοτόμα προϊόντα της SMA που αφορούν στο «Πράσινο Σπίτι» του μέλλοντος, όπως ο νέος μικρο-μετατροπέας Sunny Boy 240, το Sunny Home Manager για την ανάλυση και τη βελτιστοποίηση των ιδιοκαταναλώσεων καθώς και το Sunny View που αποτελεί νέο σύστημα επικοινωνίας για οικιακές εγκαταστάσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της Ecotec 2012, η SMA θα γιορτάσει τα 5 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, στο τέλος της δεύτερης ημέρας της έκθεσης, την Παρασκευή 16 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα