AXA Ασφαλιστική: βράβευση για τη συμμετοχή στην εκστρατεία «Ecomobility 2011-12»

17:18 16/5/2012 - Πηγή: Econews

Τιμητική βράβευση έλαβε η ΑΧΑ Ασφαλιστική για την υποστήριξή της στην εκστρατεία «Ecomobility 2011-12» στην Τελετή Απονομής των Βραβείων της Εκστρατείας που πραγματοποιήθηκε με τη ζωντάνια και τον ενθουσιασμό των εφήβων, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, το Σάββατο 28 Απριλίου 2012.

Το βραβείο για την ΑΧΑ Ασφαλιστική παρέλαβε η κυρία Ντίμη Κορδαλή από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΑΧΑ

Ελλάδος.

Το Βραβείο καλύτερης εργασίας για την Οικολογική Μετακίνηση, απονεμήθηκε στην ομάδα μαθητών του Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας, που θα συμμετέχουν στην αποστολή του ECOCITY στις Βρυξέλλες τον Ιούνιο, όπου θα επισκεφθούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Γραφείο του Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Επιπλέον, οι ομάδες των μαθητών που κέρδισαν το πρώτο βραβείο, σε κάθε κατηγορία Δημιουργικού θα φιλοξενηθούν στο ECOCAMP, που διοργανώνει κάθε χρόνο το ECOCITY, την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου στα Καλάβρυτα.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχή χρονιά, από το ECOCITY και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η ΑΧΑ, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τη στρατηγική της για την Εταιρική Υπευθυνότητα προς το περιβάλλον και την κοινωνία, συμμετείχε ως Τοπικός Υποστηρικτής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για 3η συνεχή χρονιά στην εκστρατεία «ECOMOBILITY».

Μέσω αυτής της δράσης, η ΑΧΑ συμβάλλει στην καλλιέργεια μιας πιο υπεύθυνης περιβαλλοντικής συμπεριφοράς των νέων, τον ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας μας με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης και στην ανάπτυξη συνηθειών που θα ευνοούν τις Πράσινες Μεταφορές στις πόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα