Η Turkish Airlines υποδέχεται τον πρωταθλητή της THY Euroleague 2012, Ολυμπιακό!

Το ευρωπαϊκό τρόπαιο της Turkish Airlines Euroleague κατέφθασε μαζί με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, τη Δευτέρα το απόγευμα.

Κατά την διάρκεια της πτήσης η Turkish Airlines είχε ετοιμάσει μία ιδιαίτερη έκπληξη

σε όλους τους παίκτες και στο προπονητικό team του Ολυμπιακού, με μία τούρτα που είχε παραχθεί ειδικά για τον εορτασμό της μεγάλης αυτής επιτυχίας της ομάδας στο Final 4 της Turkish Airlines Euroleague.

Εκ μέρους της Turkish Airlines, τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης καλωσόρισε με τον πιο θερμό τρόπο η Γενική Διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κα. Gulay Ozturk η οποία τους υποδέχτηκε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Όλη η ομάδα έλαβε θέση μαζί με το αστραφτερό τρόπαιο, μπροστά από το αεροσκάφος της Turkish Airlines, για την πρώτη ομαδική φωτογραφία των πρωταθλητών στην Ελλάδα.

Η Turkish Airlines, στην δεύτερη της χρονιά ως χορηγός της Euroleague, υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά το ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από την πτήση της επιστροφής του Ολυμπιακού από την Τουρκία στην Ελλάδα και την υποδοχή που επεφύλαξε η Turkish Airlines στην Αθήνα. Όλο το video και τα σχετικά πλάνα αποτελούν υλικό του NTV Sports.

Keywords
Τυχαία Θέματα