Insomniac Games: Νέες πληροφορίες για τον διευρυμένο κόσμο του Marvel’s Spider-Man 2

08:48 19/9/2023 - Πηγή: Plaisio
Στο πλαίσιο του πρόσφατου State of Play, ο Aaron Espinoza (Advanced Senior Community Manager, Insomniac Games) έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα κλιπ και αρκετές πληροφορίες για τα story missions, τα side quests και τις δραστηριότητες που θα έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες στον διευρυμένο κόσμο του Marvel’s Spider-Man 2.

Παράλληλα

αποκαλύφθηκαν τις 10 αποκλειστικές στολές που θα συνοδεύουν την Digital Deluxe Edition, βοηθώντας τον Peter Parker και τον Miles Morales να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα πολλούς νέους αλλά και εμβληματικούς κακούς — μεταξύ των οποίων και της πρωτότυπης εκδοχής του τρομερού Venom, του αδίστακτου Kraven the Hunter, του εκρηκτικού Lizard και πολλών άλλων!

Οι στολές αυτές, για τη δημιουργία των οποίων η Insomniac Games συνεργάστηκε με αρκετούς καλλιτέχνες, είναι:

– Apunkalyptic Suit – Σχεδιασμένη από τον Jerad Marantz
– Stone Monkey Suit – Σχεδιασμένη από την Victoria Ying
Tactical Suit – Σχεδιασμένη από την Bend Studios
– Aurantia Suit – Σχεδιασμένη από τον Raf Grassetti
– 25th Century Suit – Σχεδιασμένη από τον Anthony Francisco

© 2023 MARVEL © 2023 Sony Interactive Entertainment

– The EnC0ded Suit – Σχεδιασμένο από τον Kris Anka
– Biomechanical Suit – Σχεδιασμένη από τον Jerad Marantz
Red Spectre Suit – Σχεδιασμένη από την Sweeney Boo
– Tokusatsu Suit – Σχεδιασμένη από την Julia Blattman
– Agimat Suit – Designed τον Anthony Francisco

© 2023 MARVEL © 2023 Sony Interactive Entertainment

Συγκεκριμένα, στο Marvel’s Spider-Man 2 οι παίκτες θα έχουν στη διάθεσή τους 65 στολές και επιπλέον Suit Styles (ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο «ξεκλειδώνει» εναλλακτικά χρώματα σε συγκεκριμένες στολές), με τα οποία θα μπορούν να δημιουργησουν πάνω από 200 χρωματικούς συνδυασμούς. Η Spider-Man 2 Digital Deluxe Edition θα περιλαμβάνει επίσης Bonus Digital Content για τo Photo Mode και δύο Skill Points για ένα πιο δυναμικό ξεκίνημα.

Μία εκ βαθέων ανάλυση, σε ό,τι αφορά την μεγαλύτερη σε μέγεθος Νέα Υόρκη (αφού οι ήρωές μας… αιωρούνται πάνω από τις γειτονιές του Queens και του Brooklyn), δίνει στο παρακάτω βίντεο και ο Bryan Intihar (Creative Director, Insomniac Games).

Νέες τοποθεσίες, ανανεωμένη εξερεύνηση, συναρπαστική διέλευση από το ένα σημείο στο άλλο, σχεδόν άμεση εναλλαγή μεταξύ των ηρώων, νέες ικανότητες και gadgets — είναι μόνο κάποιοι από τους τομείς που βελτίωσε η Insomniac Games από την τελευταία φορά που έφερε τον Spider-Man στις οθόνες μας.

Το Marvel’s Spider-Man 2 κυκλοφορεί αποκλειστικά για το PlayStation® 5 στις 20 Οκτωβρίου. Προπαράγγειλέ την κανονική έκδοση και πάρε ως Preorder Bonus δύο νέες στολές, ένα Web Grabber και +3 Skill Points.

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Insomniac Games: Νέες πληροφορίες για τον διευρυμένο κόσμο του Marvel’s Spider-Man 2 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα