8 Λέξεις: Τσακωμός ανάμεσα σε Ηλιάνα & Αιμίλιο για τον Οδυσσέα

15:59 30/3/2021 - Πηγή: Youfly

Άφωνος θα μείνει ο Αιμίλιος, μετά την επίθεση που θα δεχτεί μέσα στο γραφείο του από την Ηλιάνα, στις 8 Λέξεις. Η ηρωίδα βλέπει τη συνέντευξη του Οδυσσέα κι απαιτεί από τον Αιμίλιο να την κατεβάσει από το σάιτ του σταθμού. Στο μεταξύ, ο Οδυσσέας συνεχίζει να κρατάει αρνητική στάση απέναντι στη συγκατοίκηση της Ναυσικάς και του Δημοσθένη κι αυτό τον οδηγεί σε μια ακόμα σύγκρουση με τη μητέρα του.

Παράλληλα, η Ναυσικά προσπαθεί να ηρεμήσει την Τζουλιάνα, που επιμένει να γνωρίσει την αδερφή της. Η Ηλιάνα

συμβουλεύει την Ελισάβετ να αλλάξει συμπεριφορά απέναντι στον Αιμίλιο και να το παίξει άνετη με τον χωρισμό τους. Η Αποστολία επιπλήττει τον Άκη που σκέφτεται να πάρει το παιδί από τη Σμαράγδα με παράνομο τρόπο. Ο Φρίξος κι η Έλλη προτείνουν στον Σπύρο και την Ιφιγένεια να γίνουν κουμπάροι τους.

Έξαλλη η Ηλιάνα με τον ‘εχθρό’ της οικογένειας

Με επιθετικό τρόπο εισβάλλει η Ηλιάνα στο γραφείο, διακόπτοντας τη συζήτηση που είχαν ο Αιμίλιος και ο Σίμος, στις 8 Λέξεις. Αμέσως, του ζητάει εξηγήσεις για τη συνέντευξη που έδωσε ο Οδυσσέας στην εκπομπή, αποκαλώντας τον “εχθρό της οικογένειας”. Οι δύο άντρες κοιτάζουν την Ηλιάνα εξοργισμένη και απορούν με τη συμπεριφορά της.

Ο Σίμος, μάλιστα, δε διστάζει να σχολιάσει πως έχει γίνει ο Άκης Αρώνης, αλλά σε γυναικεία εκδοχή. Ο Αιμίλιος επισημαίνει στην Ηλιάνα πως η εκπομπή αυτή δε θα κατέβει από το site, στις 8 Λέξεις. Μάλιστα, έχει προγραμματιστεί για αρκετές επαναλήψεις, για τις οποίος ευθύνεται ο ίδιος και δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμα τελευταία στιγμή.

Ο Αιμίλιος είναι κάθετος στις απόψεις του, με την Ηλιάνα να εξοργίζεται ακόμη περισσότερο στις 8 Λέξεις. Μάλιστα, δε διστάζει να τον απειλήσει, τονίζοντας τη δυναμική που έχει η θέση της στην εταιρεία. Φυσικά, η συνέντευξη του Οδυσσέα δε θα κατέβει, με την πρωταγωνίστρια να φτάνει την κατάσταση στα άκρα, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Μεγάλη ένταση ανάμεσα σε Ναυσικά και Οδυσσέα8 λέξεις: Η Ιφιγένεια μαθαίνει για το εξώγαμο του πατέρα της

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Τσακωμός ανάμεσα σε Ηλιάνα & Αιμίλιο για τον Οδυσσέα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα