Εξιτήριο για τον 30χρονο που τον είχε δαγκώσει Ινδική κόμπρα. «Αισθάνθηκα άτρωτος» δήλωσε

Βγήκε από το νοσοκομείο του Άγιου Σάββα, ο 30χρονος ψυχολόγος που τον είχε δαγκώσει Ινδική κόμπρα.

Ο 30χρονος αποκάλυψε ότι το ίδιο φίδι τον είχε δαγκώσει άλλη μια φορά στο χέρι πριν 20 μέρες, αλλά όχι τόσο σοβαρά. «Αντί να πηγαίνει προς το φαγητό, πήγαινε κατευθείαν στο χέρι μου» πρόσθεσε, μιλώντας για την επιθετική συμπεριφορά του φιδιού.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο 30χρονος είπε στους γιατρούς μεταξύ σοβαρού και αστείου, ότι αισθάνθηκε άτρωτος, πιστεύοντας ότι γνώριζε κατά κάποιο τρόπο τις κινήσεις του φιδιού, οπότε ήταν προετοιμασμένος για παν ενδεχόμενο.

Στην

ερώτηση όμως αν θα το ξανάκανε ήταν κατηγορηματικός. «Με τίποτα» δήλωσε ενώ πρόσθεσε ότι κάθε κόμπρα κοστίζει 500 ευρώ και ότι τις προμηθεύτηκε όλες νόμιμα από διάφορες χώρες του πλανήτη. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος κρατούσε την κόμπρα μέσα σε ειδικό κλουβί στο διαμέρισμά του, μαζί με 14 ακόμη παρόμοια ερπετά.

Διαβάστε ακόμη στη «ΜτΧ»: Η πλωτή κοινωνία του Σουέζ που δημιουργήθηκε όταν 15 πλοία εγκλωβίστηκαν για οκτώ χρόνια στη διώρυγα. Πώς επιβίωσαν και οργάνωσαν μέχρι και Ολυμπιακούς Αγώνες

The post Εξιτήριο για τον 30χρονο που τον είχε δαγκώσει Ινδική κόμπρα. «Αισθάνθηκα άτρωτος» δήλωσε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εξιτήριο, 30χρονο, Ινδική, Αισθάνθηκα,exitirio, 30chrono, indiki, aisthanthika