espa.gr: Σελίδα για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Η σελίδα espa.gr πρόκειται για μια ειδική σελίδα, ώστε να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα που πλήττεται από την πανδημία.

Το espa.gr είναι μια καινούργια ειδική σελίδα για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, καθώς έχει πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού. Μάλιστα, η ηλεκτρονική αυτή σελίδα σημειώνει πως «οι διαδικασίες που ακολουθούνται είναι ταχύτατες και έκτακτες, καθώς με την ευελιξία που εξασφαλίστηκε στην αξιοποίηση των κοινοτικών

πόρων, τρέχουν τα προγράμματα και εντάσσονται στην πορεία».

Επιπλέον, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Γιάννης Τσακίρης δήλωσε ότι οι συγκεκριμένες κινήσεις αποτυπώνονται σε μία σειρά από δράσεις που υλοποιούνται από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων με πόρους του ΕΣΠΑ, όπως είναι η επιδότηση των τόκων ενήμερων επιχειρηματικών δανείων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, την αποζημίωση ειδικού σκοπού σε αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις και η επιστρεπτέα προκαταβολή.

Παράλληλα, για την ενημέρωση των πολιτών και των επιχειρήσεων για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επωφεληθούν από τα προγράμματα αυτά, που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ, δημιουργήθηκε στο www.espa.gr μια ειδική σελίδα, η οποία είναι αυτή εδώ:https://www.espa.gr/el/Pages/espa_covid.aspx

Μάλιστα, παρέχει τις βασικές πληροφορίες για τα προγράμματα, με συνδέσμους και σύντομες παρουσιάσεις που υλοποιήθηκαν και θα λειτουργεί ως ένα δυναμικό σημείο αναφοράς που θα επικαιροποιείται συνεχώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα