Κίνα: Οικογένεια βρήκε τον γιο της 32 χρόνια μετά

Μια οικογένεια στην Κίνα εντόπισε τον αγνοούμενο γιό της, ύστερα από 32 χρόνια μετά την εξαφάνιση του.

Στην Κίνα μια οικογένεια μετά από 32 χρόνια βρήκε τον αγνοούμενο γιο της, που είχε απαχθεί. Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας που επανενώθηκε με την οικογένεια του, ονομάζεται Μάο Γιν και είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1986. Ο ίδιος απήχθη όταν ήταν 2,5 ετών από την περιοχή Σιάν, στη βορειοδυτική επαρχία της Κίνας Σαανσί.

Τότε, καθώς επέστρεφε από το νηπιαγωγείο ζήτησε να πιει νερό και ο πατέρας του,

σταμάτησε στην είσοδο ενός ξενοδοχείου. Έτσι, ο έστρεψε για λίγο το βλέμμα του από το παιδί του και κάποιος πρόλαβε να τον αρπάξει.

Μάλιστα, όχι μόνο την χρονιά της απαγωγής αλλά και τα επόμενα έτη, η αστυνομία τον αναζητούσε και πραγματοποίησε έρευνες σε περισσότερες από δέκα επαρχίες.

Παράλληλα, η οικογένεια του Μάο Γιν ξεκίνησε κι εκείνη την αναζήτηση του παιδιού της, τοποθετώντας στην Σιάν αρκετές αφίσες. Επιπλέον, η μητέρα του παιδιού παραιτήθηκε από την δουλειά της, για να αφοσιωθεί στην αναζήτηση του γιου της και μοίρασε ματαίως περίπου 100.000 φυλλάδια με την φωτογραφία του σε δέκα επαρχίες.

Ταυτόχρονα, έκανε διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις στα τοπικά και όχι μόνο κανάλια, αναζητώντας τον γιο της και ψάχνοντας νεότερες πληροφορίες.

Στα τέλη του φετινού Απριλίου όμως, η αστυνομία έλαβε πληροφορίες. πως ένα άτεκνο ζευγάρι από την επαρχία Σιτσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας, υιοθέτησε ένα παιδί από την Σιάν πριν από χρόνια, πληρώνοντας 767 ευρώ σε σημερινά χρήματα.

Ύστερα λοιπόν, από μια σειρά από σχετικές έρευνες, οδηγήθηκαν στα ίχνη ενός άνδρα ονόματι Γκου από την Σιτσουάν, ο οποίος έμοιαζε στον Μάο και η εξέταση DNA απέδειξε ότι επρόκειτο για το ίδιο πρόσωπο.

Έτσι, βρέθηκε ο εξαφανισμένος για 32 χρόνια Μάο Γιν

Μάλιστα, ονομάζεται πλέον Γκου Νινγκνίνγκ και έχει μια επιχείρηση με διακοσμητικά αντικείμενα.

{https://youtu.be/U0aPl8pAOpE}

Keywords
Τυχαία Θέματα