Απόστολος Γκλέτσος: «Η κόρη μου κάποια στιγμή θα με σκηνοθετήσει»

Ο Απόστολος Γκλέτσος συνάντησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου όπου μίλησε για όλα.Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε στην ταράτσα του Θεοχάρη Ιωαννίδη, όπου μίλησε για την υποκριτική, για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς και τα μελλοντικά
πολιτικά του σχέδια. Ο γνωστός…

Μπροστά στην κόρη του, Βαλίσια, δηλώνει... αγράμματος: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, αλλά είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει αυτό το παιδί, τι γνώσεις.

Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της, δεν μπορώ. Ξέρει «τα πάντα» για το παγκόσμιο θέατρο. Έχει δει στα 22 της 500 παραστάσεις, έχει διαβάσει 1.000 έργα... Τι να συζητήσω μαζί της... Για μουσική; Για ζωγραφική; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έχω δώσει κατεύθυνση, γεννήθηκε με αυτό. Έχει τύχει να μου βάλει όριο η κόρη μου στην πολιτική», είπε θαυμάζοντας τα ταλέντα της.

Δείτε το βίντεο:

Ο Απόστολος Γκλέτσος γνώρισε καλά τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης και παραδέχτηκε πως υπήρχαν ρόλοι που τους ερμήνευσε επειφανειακά. Όπως είπε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη ξεκίνησε ως κομπάρσος: «Ξεκίνησα ως κομπάρσος να ανοιγοκλείνω μια πόρτα. Με είδε ο Μανουσάκης να φτιάχνω το μπατζάκι μου και μου έδωσε δυο ατάκες. Στο 15ο επεισόδιο ήμουν συμπρωταγωνιστής», αποκάλυψε για το ξεκίνημά του. «Ευτύχησα να ξεκινήσω με τον Μανουσάκη», παραδέχτηκε.

Επίσης απάντησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν βγει στη δημοσιότητα και είπε συγκεκριμένα: «Αυτά που λένε για τον χώρο του θεάματος είναι ένας μύθος. Οι περίεργες παρέες και τα πιο περίεργα πράγματα είναι εκεί έξω, παντού. Επειδή εδώ είναι τα φώτα, έγινε κι αυτό με το #metoo, ας πούμε. Κι εδώ είναι τα φώτα, εδώ φωτίστηκε. #metoo στην τράπεζα δεν γίνεται; Πού δεν γίνεται; Πού δεν υπάρχει αυτό;»

Τα παιδικά χρόνια σε οικογένεια στρατιωτικού με αρκετές μεταθέσεις και μετακομίσεις τον βοήθησαν να αποφασίσει να γίνει ηθοποιός: «Με τον πατέρα μου που ήταν στρατιωτικός κάθε χρόνο παίρναμε μεταθέσεις. Αυτό με βοήθησε να γίνω ηθοποιός γιατί έπρεπε να παίζω ρόλους ως παιδί για να με αποδεχτούν», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλά για τα παιδικά του χρόνια:

Keywords
Τυχαία Θέματα