Survivor 2024: Η ασυλία των ανατροπών - Πως έφτασαν στο 10-7 και τον MVP οι Μαχητές

Ανέτρεψαν όλα τα spoilers οι  Μαχητές κάνοντας έναν γρήγορο αγώνα μέχρι τη νίκη στο Survivor 2024.Αν κάτι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τον αγώνα για την 3η ασυλία του Survivor 2024, είναι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται στο φετινό ριάλιτι. Με απώλειες ξεκίνησαν οι ομάδες…

Ο αγώνας κρίθηκε τελικά στους 10 κι όχι στους 12 πόντους, αφού απουσίαζαν δύο παίκτες από κάθε ομάδα. Τα πρώτα ματσαρίσματα έκλεισαν με σκορ 5-4 υπέρ των Μαχητών. Στα δεύτερα ματσαρίσματα η Ιωάννα Τζαβέλα ξεκίνησε με 6-4 ανοίγοντας τη διαφορά και συνεχίζοντας

χωρίς ήττα. Στα τρίτα ματσαρίσματα ο Αλέξης Παππάς έφερε τον 6ο πόντο στους κόκκινους ενάντια στον Σταμάτη Ταλαδιανό και με συνολικό σκορ 7-6. Αμέσως μετά η Κατερίνα Δαλάκα έκανε το 7-7 παίρνοντας τον πόντο από τη Μαριλίνα Βακονδίου.

Η Δαλάκα στο 7-7:

Ο αγώνας έφτασε σε best of με τον Γιώργο Γκιουλέκα να κάνει ένα εντυπωσιακό run ενάντια στον Αλέξη Παππά φέρνοντας την 3η ασυλία στους Μαχητές. Ενώ η Ιωάννα Τζαβέλα κράτησε τη δυναμική της στα ματσαρίσματα και είναι η MVP της εβδομάδας.

Οι Μαχητές παίρνουν την 3η ασυλία του Survivor 2024:

Το ριάλιτι επιβίωσης θα φτάσει στο επεισόδιο της Κυριακής 25/2 με πολλές αλλαγές, μέχρι να μπουν οι τελευταίοι παίκτες προσθήκες στις δύο ομάδες. Μέχρι τότε θα προηγηθεί ο αγώνας επάθλου και οι μονομαχίες αποχώρησης της 7ης εβδομάδας του Survivor 2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, 10-7, MVP, Μαχητές,Survivor 2024, 10-7, MVP, machites