MasterChef - Ιωάννης: «Ο Γιώργος είναι αδελφικός μου φίλος»

Ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef τη Δευτέρα, μίλησε για τη ζωή του στο σπίτι, την εμπειρία του και τις αντιδράσεις των παιχτών στην αποχώρησή του.

«Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά ο Γιώργος είναι αδελφικός μου φίλος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κύπριος που αποχώρησε τη Δευτέρα από το MasterChef 4.

Ο Ιωάννης, που δεν έκανε χρήση της «χρυσής» κάρτας που είχε κερδίσει και θα μπορούσε να τον γλιτώσει από τη δοκιμασία που οδήγησε στην αποχώρησή του, είπε, πως δεν τον πίεσε κανείς και η επιλογή ήταν καθαρά δική του.

Τον συγκίνησε η στάση του Ηλία στην αποχώρησή

του, για τον οποίο είπε: «Είναι ένα εξαιρετικό παιδί ο Ηλίας και δεν μπορώ να καταλάβω τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. Νομίζω, ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται προς τα έξω».

Ο Ιωάννης είπε, πως οι προσωπικές συζητήσεις που είχε με τον Ηλία ήταν αυτές που τους ένωσαν, καθώς μοιράστηκαν μεταξύ τους πράγματα που κουβαλούν από την παιδική τους ηλικία. «Μιλήσαμε, ανοίξαμε τις καρδιές μας και ήρθαμε πιο κοντά», είπε.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef είπε ότι έκανε παρέα με όλα τα παιδιά, ενώ για την Κατερίνα είπε, ότι δεν ήθελε να έχει πολλές επαφές με τα υπόλοιπα παιδιά.

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του:

Keywords
Τυχαία Θέματα