Κορονοϊός: Διαμαρτυρία μητροπολίτη στη Ν. Κεραμέως για τα μέτρα στις εκκλησίες

Τη διαμαρτυρία του για τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τις εκκλησίες, στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα, εξέφρασε μέσω επιστολής που έστειλε στη Ν. Κεραμέως ο μητροπολίτης Μεσογαίας

Εμπρηστική επιστολή στη Νίκη Κεραμέως, απέστειλε ο μητροπολίτης Μεσογαίας, Νικόλαος, διαμαρτυρόμενος για την απαγόρευση θρησκευτικών τελετουργιών εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο μητροπολίτης αναφέρεται μ’

αιχμηρά σχόλια στα σχετικά μέτρα πρόληψης, τα οποία έχει λάβει η κυβέρνηση, στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης της ασθένειας Covid-19 στην Ελλάδα.

Παράλληλα, όχι μόνο ζητεί από την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων ν’ αρθούν και να τελεσθούν λειτουργίες κατά τη διάρκεια του Πάσχα, αλλά και να παραστούν πιστοί στις εκκλησίες.

Όλα αυτά, τη στιγμή που τα θύματα και τα κρούσματα του SARS-CoV-2 πληθαίνουν στη χώρα μας και η Πολιτεία επιβάλλει αυστηρότερα μέτρα για να μπει τέλος στα κακώς κείμενα. Και την ίδια στιγμή που ειδικοί κάνουν λόγο για ενδεχόμενη κορύφωση της πανδημίας στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο.

Το σχετικό ρεπορτάζ του Open:

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα