Κασσελάκης: Απόλυτα εφικτό να είμαστε πρώτοι στις ευρωεκλογές

Εφ όλης της ύλης στο MEGA ο Στέφανος Κασσελάκης. Τι είπε για τις ευρωεκλογές και την αστυνόμευση. Αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε μιλώντας στο Mega και την εκπομπή LIVE NEWS ο Στέφανος Κασσελάκης κάνοντας λόγο για πιθανή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές τονίζοντας
χαρακτηριστικά πως «όλα είναι δυνατά και…

Με αφορμή τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβας λίγα μέτρα από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων ο κ. Κασσελάκης μίλησε για τα προβλήματα ασφάλειας.

«Έχουμε αλλάξει 3 υπουργούς Προστασίας του Πολίτη μέσα σε 9 μήνες. Δεν είναι αυτό μία κατάσταση και να αισθάνεται κάποιος ότι θα πάει σε αστυνομικό τμήμα και δεν ξέρει αν θα του πουν να καλέσει την αστυνομία», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Κάτι δεν πάει καλά στην αστυνομία. Έχει διαρραγεί η εμπιστοσύνη πολίτη και αστυνομίας. Υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα και αίσθηση ανασφάλειας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ξαναχτίσουμε αυτή την εμπιστοσύνη», τόνισε.

«Η ηγεσία της αστυνομίας θα πρέπει να επιλεγεί από τη Βουλή με συναίνεση διακομματική, να ενισχύσουμε την αστυνομία της γειτονιάς. Η ανθρώπινη ζωή είναι η πρώτη μας μέριμνα», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα