Καταπέλτης η Καρυστιανού: «Γκανγκστερικού τύπου συγκάλυψη που θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας»

Η Μαρία Καρυστιανού  προχώρησε σε νέες δηλώσεις και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου «Ράδιο 98,4» απάντησε στην τοποθέτηση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργίας Αδειλίνη, για τη λήξη της ανακριτικής διαδικασίας σχετικά με το έγκλημα στα Τέμπη.

Η πρόεδρος του Συλλόγου “Τέμπη 2024” άσκησε παράλληλα και οξύτατη κριτική στη στάση της κυβέρνησης κάνοντας λόγο για γκανγκστερικού τύπου συγκάλυψη και θέτοντας το ερώτημα για το «πώς οδεύει προς το τέλος η ανάκριση όταν μαζεύουμε υπολείμματα ανθρώπων».

Καρυστιανού: Αναλυτικά οι νέες δηλώσεις

«Τους τελευταίους

15 μήνες ζούμε το αδιανόητο και δεν αναφέρομαι στην τραγική μας απώλεια, αναφέρομαι και σε μία άνευ προηγουμένου παρουσία πολιτικών, που είτε μας δηλώνουν ότι είναι ανεπαρκής και ότι ατυχήματα γίνονταν και θα γίνονται, γιατί στην Ελλάδα οι παθογένειες δεν αντιμετωπίζονται ποτέ και από την άλλη μία γκανγκστερικού τύπου συγκάλυψη που θα ζήλευε και ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας.

Θα μας ενδιέφερε, λοιπόν, από την κα Αδειλίνη, αντί να ακούσουμε τα σχόλια για αυτά που ειπώθηκαν που είναι πολύ εύκολο να αποδειχθούν, να ακούσουμε την άποψή της για την κίνηση της κα Κεχαγιά, της πρώην εισαγγελέως Λάρισας, η οποία αρχειοθέτησε τη μήνυσή μας για τον κ. Τριαντόπουλο.

Δεν σκόνταψαν στο όνομα Τριαντόπουλος; Δεν έχουν δει το δημόσιο βίντεο όπου ο κ. Τριαντόπουλος ομολογεί ότι με εντολή πρωθυπουργού έκανε τις παρεμβάσεις στον χώρο; Δεν υπάρχει στο κατηγορητήριο για αλλοίωση του χώρου;

Και βγήκε να μας κάνει μάθημα ηθικής η κυρία Αδειλίνη…

Εμένα μου έκανε εντύπωση πως είπε ότι η ανακριτική διαδικασία οδεύει προς το τέλος της. Είμαστε σοβαροί; Εμείς ακόμα μαζεύουμε υπολείμματα ανθρώπων, δεν έχουμε τα βίντεο, τα ηχητικά, γιατί σκοτώθηκαν οι δύο άνθρωποι που συμμετείχαν στο μοντάζ των ηχητικών και βαίνει προς το τέλος», ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού.

Καρυστιανού: Η αντιπαράθεση με Αδειλίνη

Η Γεωργία Αδειλίνη μιλώντας στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για την αποκάλυψη της Μαρίας Καρυστιανού, ότι την είχε παραπέμψει να στην εκκλησία, είπε:

«Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω οποιανδήποτε συγγενή προσέφυγε σε εμένα σε ότι θα κάνουμε ό,τι απαιτεί η δικαιοσύνη, τον παρέπεμψα να βρει παρηγοριά στην εκκλησία.

Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι συμπεριφέρθηκα με αυτόν τον κυνισμό που μου αποδίδεται».

Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου απάντησε η Μαρία Καρυστιανού αναφέροντας ότι: «Οχι, δεν τα έχουμε χάσει. Η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε πολύ περισσότερα από όσα θέλει η ίδια» και πρόσθεσε:

«Λυπάμαι για μια ακόμη φορά που ακούω την κυρία Αδειλίνη, πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να δω να απαντάει για όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν βγει στο φως με τη μονταζιέρα για τα ηχητικά για το ότι ο ανακριτικές μετά από 13 μήνες, ζήτησε τα ηχητικά.

Για ποιο λόγο πρέπει αυτή τη στιγμή πρέπει να ψάχνουμε σε ένα χώρο, εκτός από το Κουλούρι και εκτός από το χώρο του δυστυχήματος, θα πρέπει να ψάχνουμε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας».

Ειδήσεις σήμερα:

Ζαγοράκης: Απάντηση σε Κακλαμάνη για το “ξεφόρτωμα” – «Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι ΠΑΣΟΚ»

Κασσελάκης: Ανοίγει σήμερα το σπίτι του (κανονικά) στον Ευαγγελάτο – Η τρολ ανακοίνωση του MEGA

Δημοσκόπηση Alco: Επιδεινώνεται η αντίδραση κατά της κυβέρνησης – Αλαζονεία καταλογίζουν πάνω από 6 στους 10 (video)

Πολάκης: H απάντηση στην επίθεση του Άδωνι – «Αυτοί είναι οι λόγοι που έπαθε αμόκ ο Γεωργιάδης» (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα