Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Χάδω υποψιάζεται αυτό που φοβόμαστε

19:57 5/4/2024 - Πηγή: Sportime

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Συναρπαστική συνεχίζεται η σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας» με νέες ανατροπές να έρχονται στα επόμενα επεισόδια.

Η δραματική σειρά του Alpha αποκαλύπτει στη συνέχεια το μέλλον και τις εξελίξεις που έρχονται στη ζωή της Χάδως και τα οποία αναμένεται να εκτινάξουν την τηλεθέαση.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Χάδω υποψιάζεται αυτό που φοβόμαστε

Στη συνέχεια της σειράς του ALPHA,  στο επίκεντρο των εξελίξεων αναμένεται να βρεθεί η Χάδω, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται

αυτό που φοβόμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, η σκληρή αδερφή του Γιωργίκη συνεχίζει να διατηρεί τις επιφυλάξεις της απέναντι στην Ιουλία, τόσο μετά τον γάμο όσο και μετά την εγκυμοσύνη της γυναίκας του Προβιού.

Πιστεύει με όλο της το είναι πως δεν είναι καθαρή και κοροϊδεύει τον αδερφό της πίσω από την πλάτη του, διατηρώντας εξωσυζυγικές σχέσεις με τον Γρηγόρη.

Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά των δύο νέων ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο του Τυρνάβου θα γεμίσουν έντονες υποψίες στη Χάδω.

Κάπως έτσι θα αποφασίσει να διαλευκάνει την υπόθεση και θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που έχει στη διάθεση της. Ακόμη και τη Δέσπω που είναι πρόθυμη να βοηθήσει και να καταστρέψει για τους δικούς της σκοπούς, τον γάμο της Ιουλίας με τον Γιωργίκη…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά Το προξενιό της Ιουλίας και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δε σβήνουν οι παλιοί πόθοι- Αυτή είναι η αρχή της καταστροφής

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Κωστής προσπαθεί να κουκουλώσει την δολοφονία του Στράτου

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Επιφάνειος επισκέπτεται τον Χρήστο στο ψυχιατρείο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Άλκης φλερτάρει άγρια την Αλεξάνδρα

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα