Survivor 5-4: Θα επηρεάσει τους Μαχητές η κόντρα Φάνη Μπολέτση και Σταυρούλας; – Ο ρόλος του Τζέιμς!

17:33 5/4/2024 - Πηγή: Sportime

Survivor 5-4: Στο επεισόδιο του Survivor της Πέμπτης είδαμε ένα ξέσπασμα της Σταυρούλας απέναντι στον Φάνη. Και δεν ήταν μόνο η Σταυρούλα Και ο Τζέιμς μπήκε στο χορό της αντιπαράθεσης στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Θεωρητικά, οι δύο εβδομάδες που πέρασαν είχαν θετικές εξελίξεις για τους Μαχητές. Οι μπλε έχασαν την Ευγενία Μπόρλα. Καλή χρυσή η τελευταία, αλλά δεν έδωσε όσα θα μπορούσε στους στίβους μάχης. Μία εβδομάδα μετά, η Ιωάννα

Τζαβέλα αποχώρησε από το Survivor 2024.

Με άλλα λόγια, διπλή ενδυνάμωση για την μπλε ομάδα στο γυναικείο κομμάτι. Εκεί όπου είχαν πρόβλημα. Ωστόσο, οι Μαχητές δεν δείχνουν να είναι στα καλύτερά τους.

Survivor 5-4: Θα επηρεάσει η κόντρα Σταυρούλας και Φάνη;

Συνήθως, αυτά τα θέματα στο αγωνιστικό κομμάτι δεν προκαλούν ιδιαίτερο πρόβλημα. Εδώ που τα λέμε, δεν έγινε και κάτι. Η ιστορία ξεκίνησε με τον Τζέιμς να κάνει επίπληξη στον Φάνη για τα πέναλτι που ήθελε να δώσουν στους κόκκινους στο έπαθλο επικοινωνίας.

Στη συνέχεια η Σταυρούλα ήθελε να μιλήσει μόνο με τον Τζέιμς, αλλά ο Φάνης Μπολέτσης έμπαινε σφήνα. Δεν άρεσε αυτό στην παίκτρια των Μαχητών, είδαμε να το συζητάει με τον Τζέιμς. Το κακό για τον Φάνη είναι πως σε μια κακή του εβδομάδα έβγαλε κακό χαρακτήρα με φωνές και εντάσεις. Το σχολίασε η Σταυρούλα, αλλά μέχρι εκεί.

Έγινε ό,τι έγινε, αλλά δεν λύθηκε. Μια μέρα ρεπό είχαν οι ομάδες, ωστόσο δεν δόθηκαν εξηγήσεις. Πέρασε και η μονομαχία και δεν έγινε κάποια κουβέντα. Αυτό έδειξαν οι συζητήσεις που είχε ο Τζέιμς στο πλαίσιο της μονομαχίας. Βέβαια, έξυπνα ο Φάνης θέλει να το αφήσει να περάσει έτσι.

Ο Τζέιμς Καφετζής, ωστόσο, θέλει να ανοίξει κουβέντα για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα