Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Μάγια εκμεταλλεύεται την αποκάλυψη του Παύλου για για την Βασιλική

Οι Ψυχοκόρες φέρνουν νέες αποκαλύψεις στα επόμενα επεισόδια με τη Βασιλική να έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς η Μάγια εκμεταλλεύεται αυτά που μαθαίνει για εκείνη από τον Παύλο.

Η σειρά του ΑΝΤ1 έχει ήδη καταφέρει να σαρώσει την τηλεθέαση στα πρώτα της επεισόδια. Η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική από την καλοδουλεμένη σειρά του ΑΝΤ1+.

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Η Μάγια εκμεταλλεύεται την αποκάλυψη για τη Βασιλική

Επεισόδιο 7 – «Ψάξε, ψάξε δε θα

το βρεις»:

Η Νέλλα διοργανώνει δεξίωση προς τιμή του Σώτου και ψάχνει συνεχώς αφορμές να βρίσκεται κοντά στον Τάσο, ο οποίος φέρεται προστατευτικά στη Δεσποινιώ.

Η Όλγα προσπαθεί και πάλι να απαλλαγεί από την εγκυμοσύνη της. Ο Θωμάς κι ο Λούης φτάνουν στην καλύβα του Μέλιου, αλλά εκείνος, βλέποντας τον τρόμο της Φρόσως, δεν τους αποκαλύπτει ότι βρίσκεται εκεί.

Η Μάγια συναντά τη Βικτωρία, η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει για την αγωνία της Βασιλικής σχετικά με τις αδερφές της. Ο Παύλος αποκαλύπτει έξαλλος στη Μάγια ότι η Βασιλική ξέρει γραφή και ανάγνωση ώστε να την διώξει, όμως η Μάγια το εκμεταλλεύεται για τους δικούς της πολιτικούς σκοπούς.

Για περισσότερες εξελίξεις από τις «Ψυχοκόρες», αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές, επισκεφτείτε το Mediatime.gr

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες επόμενα επεισόδια: Αυτός προστατεύει την Δεσποινιώ

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Αλεξάνδρα δέχεται την πρόκληση του Άλκη

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Άννα ανεβάζει το αδιανόητο στα social media

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα